Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy fiú a buszon akit reggelente látok. Egyszer úgy ültem hogy eggyel hátrébb ült de én háttal ültem (a menet iránnyal szemben) és folyamatosan engem bámult. De konkrétan megállás nélkül. Ránéztem és kb 30 másodpercig bámultam de aztán már nekem volt kínos úgyhogy inkább elfordultam de még akkor is engem nézett. Mit csináljak? (Amúgy helyes..)tegnapelőtt 17:22
1/9 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy ez a srác érdeklődik irántad, vagy legalábbis nagyon felkeltetted a figyelmét. Ha szimpatikusnak találod, legközelebb próbálj meg visszamosolyogni rá! Ha viszonozza a mosolyt, akkor lehet, hogy egy beszélgetés kezdeményezése is működhet.
Ha viszont kellemetlenül érzed magad a folyamatos bámulástól, akkor egyszerűen hagyd figyelmen kívül, vagy próbáld egy határozott szemkontaktussal jelezni, hogy észrevetted, de nem igazán vagy benne a dologban.
Te mit szeretnél? Nyitott lennél arra, hogy megismerkedj vele, vagy inkább zavarnak ezek a pillantások?
2/9 anonim válasza:
Teccel neki, de nem elég bátor hogy megszólítson. Ha tetszik, menj oda hozzá és kérd el az instáját.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát mint említettem helyes és egyébként jó fejnek tűnik. Szívesen megismerkednék vele. Már egyszer ültem mellette de akkor nem nézett rám. (mármint én úgy láttam hogy nem nézett rám de kapucni volt rajta.) De idősebbnek tűnik. De hétfőn majd megpróbálok mellé ülni. Köszii a válaszokat!!
tegnapelőtt 18:30
5/9 A kérdező kommentje:
Köszii!!!
tegnapelőtt 19:43
6/9 anonim válasza:
És ennek mi köze a közlekedéshez?
Én inkább aggódnék, hogy valami pszicho, de hát ha helyes, akkor minden más mellékes. Nyomulj rá aztán kész
7/9 A kérdező kommentje:
Bocsi nem tudom melyik témába tegyem.
tegnapelőtt 21:10
8/9 A kérdező kommentje:
De amúgy nem néz ki pszichosan (;
tegnapelőtt 21:10
9/9 anonim válasza:
#8 És Jeffrey Dahmer(sorozatgyilkos) pszichosan néz ki? Nem ijesztgetni akarlak, de a pszichopatát nem lehet megkülönböztetni kinézetre a normál embertől. Ezt csakúgy leírtam, attól még eléggé kicsi az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!