Egyszerűen nem értem.... Miért csinálja ezt? Szórakozik velem? Hogy lehet ilyen tapintatlan....
Van egy csaj, akivel 3 éve ismerjük egymást, 2 hetente /havonta egyszer - kétszer talizunk, (munkája miatt nem tudunk gyakrabban)...
A minap ez a csajszi kijelentette, hogy nem vagyunk barátnők, csupán ismerősök....
Mégis elég gyakran rámír, hogy miújság, hogy vagyok, mikor érek rá talizni.....
Amikor talizunk mindig mondja, hogy jó régen találkoztunk már....
DE! Legutóbb túllőtt a célon : nekem panaszkodott, hogy nem talál barátnőket, senki sem akar vele barátkozni, hiába próbálkozik....
Mikor célozgattam rá, hogy ugye mi sem vagyunk barátnők, most is csak mint ismerősök talizunk, semmit sem reagált, mintha meg sem hallotta volna!!!!!
Hogy lehet egy ekkora ...., hogy pont nekem sorolja ezeket a dolgokat?!
Bírom ezeket a gyk-s válaszokat mindenre, hogy meg kell szakítani a kapcsolatokat. Aztán közben a végén egynek sincsenek emberi kapcsolatai...
Nyilván a kérdező kedveli az illetőt, ezért tölt vele időt, és ezért esik rosszul neki, hogy nem barátnak nevezi, hanem ismerősnek.
De szerintem nem ezen múlik az, hogy a végén érdekes e a másikkal beszélgetni, vagy van valami amit kedvelünk valakiben. Mégha kérdés miért is csinálja ezt ez a valaki.
Egyébként szerintem a mélyebb barátságok kialakulását segítik, ha vannak közös élmények, tapasztalatok, amiket együtt élnek át az emberek. És ez könnyű még az iskolai, és bulizós időszakban, de utána már ez a nehezebb, hogy az élete mindenkinek annyira más pályákon mozok, hogy nincsnenek úgy együtt töltött idők, amik így jobban összekötnének. Már nincs az, hogy elmenni együtt fesztiválra, vagy valahova. Szerintem ez a kérdés, hogy lehet ezeket a közös dolgokat a normál felnőtt élet közben csinálni.
Lehet pl lehetne az, hogy vendégül hívjátok egymást nem csak kint találkoztok és akkor lehet együtt főzni pl. Vagy nem tudom. Nem egyszerű ez a barátság dolog. De szerintem az nagyon rossz tanács, hogy megszakítani kapcsolatokat apróságokon.
Sajnos kedvelem igen, ezért is esik rosszul, ez az egész....
De lassan már mondhatom, hogy inkább csak kedveltem, mert ezek után már kezdem meggyűlölni az illetőt....
5-ös le van pontozva, pedig alapvetően igaza van.
Nem csak az örök barátság vs kapcsolatmegszakítás végletek léteznek. Attól, hogy valaki nem lesz örök barát, még lehet vele találkozni, csak helyre kell tenni magunkban a dolgokat, hogy ő nem "barát" csak egy ismerős akivel összefutunk néha.
Nyilván itt ez a "rendbetétel" nincs meg, a kérdező láthatóan többet akar mint egyszeri ismeretség, a másik fél pedig nem. Onnantól, hogy az egyik fél gyűlölettel él a másik felé, valójában nem sok értelme van a kapcsolatnak.
8as!
Ez a csaj folyamat irkál, mindig talizni akar (3 éve), amiből én arra következhettem (ezek szerint tévesen), hogy barátnők vagyunk.
De én nem írogatok folyton a csajnak, talizni se akarok annyit, mert én jobban lefoglalom magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!