Milyen ember, aki rendszeresen kétségbeejti a másikat, és emiatt kijelenti, hogy elege van belőle?
Lehet tényleg nem bír csak le akarja tagadni es ráfogni aremra hogy te nem vagy a normalis magadban keresd a hibát.
Rengetegen csinálják ezt.
Azok is akik megcsalják a másikat is mindig a párjukat hibáztatják.
A szemét emberek a szemétségeik okát a másikra kenik egyszeruen.
Ostobaság elhinni.
Aki gyöker az gyökér.mondhat bármit, nem rizsázni kéni tudni hanem normalisnak lenni
"hozzám vágta, hogy elege van a hamis érzékeléseimből."
Ez egyébként baromi zavaró tud lenni, nemrég én is lezártam emiatt egy barátságot. Az illető totál nem sértő dolgokon kiakadt és képtelen dolgokat magyarázott bele teljesen normális, minden rosszindulattól mentes, átlag mondatokba.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
Amúgy olyankor kérdeztem meg diszkréten, hogy elege lett-e belőlem vagy utál-e, amikor írt nekem emojikkal üzenetet, majd válaszoltam rá, hasonló, de kicsit kevesebb emoji mennyiséggel, amire nem válaszolt, majd írtam neki újra, gondolva biztos nem fejtettem ki rendesen a kérdését, erre pedig válaszolt üres szavakkal. Engem az ilyen passzivitás ki tud borítani, főleg ha éppen a másik nyitja meg a beszélgetést ilyen boldog hangulatban, amit ha viszonzok az a baj, ha nem, az.
Ezerszer elpofáztam már ezen az oldalon, hogy fiatalként ne dőljetek be az ilyen vén majmoknak!
Ezek, ha azt mondják, hogy barátkozni akarnak az nem barátkozás, hátsó szándék mindig van! Teljesen más generáció, ami a tiédben természetes, alap és megszokott az nála már a határokat súrolja..
Az ilyennek sosincs jó vége. De te tudod mivel/kivel cseszed el az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!