Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen ember, aki rendszeresen...

Milyen ember, aki rendszeresen kétségbeejti a másikat, és emiatt kijelenti, hogy elege van belőle?

Figyelt kérdés
Elkezdtem egy sokkal idősebb férfival barátkozni (ismerkedni). Egy hónap alatt többször éreztem úgy, hogy valószínűleg utál, bár nem mondta ki és ha őszintén megkérdeztem, hogy azért vagy ilyen/olyan velem, mert utálsz kérdést, legtöbbször nem adott konkrét, egyértelmű megerősítést, ködösített, de maximum háromszor fordult elő amúgy, viszont tényleg úgy éreztem, mintha eltaposna engem. Az elején mondtam, hogy papíron borderline vagyok, ami épp abban nyilvánul meg, hogy szükséges megerősítés az online kommunikációban, ahol nincs személyes kontakt ugye, amit elfogadott az elején, nem is csináltam semmi különöset, normális emberként kommunikáltam vele, próbáltam magam kontrollálni (utóbbit mindig), míg végül hozzám vágta, hogy elege van a hamis érzékeléseimből. Nagyon rosszul esett, hogy esélyt, konkrét megerősítést sem adott, hanem egyik napról a másikra hozzám vágja.

2023. ápr. 21. 05:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Már vége van szerencsére, és jobban vagyok.
2023. ápr. 21. 09:03
 12/12 anonim ***** válasza:
"Amúgy olyankor kérdeztem meg diszkréten, hogy elege lett-e belőlem vagy utál-e" Nem is kell folytatni, mert teljesen lényegtelen mi jön egy ilyen kezdés után. Ilyet többet semmilyen körülmény között ne kérdezz. Kivéve, ha az a célod, hogy rekordsebességgel megutáljon valaki, ugyanis az ilyen kérdezgetéssel garantáltan ezt éred el. Mindenkinek elege lesz egy idő után abból, hogy folyamatosan bizonygatnia kell, hogy kedvel téged. Értem én, hogy ez a borderlineból fakad, de ettől még más nem fogja magát feláldozni azért, hogy te kordában tarthasd a betegséged.
2023. ápr. 21. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!