Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egyszerűen nem értem.... Miér...

Egyszerűen nem értem.... Miért csinálja ezt? Szórakozik velem? Hogy lehet ilyen tapintatlan....

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akivel 3 éve ismerjük egymást, 2 hetente /havonta egyszer - kétszer talizunk, (munkája miatt nem tudunk gyakrabban)...

A minap ez a csajszi kijelentette, hogy nem vagyunk barátnők, csupán ismerősök....

Mégis elég gyakran rámír, hogy miújság, hogy vagyok, mikor érek rá talizni.....

Amikor talizunk mindig mondja, hogy jó régen találkoztunk már....

DE! Legutóbb túllőtt a célon : nekem panaszkodott, hogy nem talál barátnőket, senki sem akar vele barátkozni, hiába próbálkozik....

Mikor célozgattam rá, hogy ugye mi sem vagyunk barátnők, most is csak mint ismerősök talizunk, semmit sem reagált, mintha meg sem hallotta volna!!!!!

Hogy lehet egy ekkora ...., hogy pont nekem sorolja ezeket a dolgokat?!

okt. 20. 16:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Már megtörtént 🙈
okt. 20. 23:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát azért nem akarnak barátkozni vele,meert ilyen.Sztem lenéz másokat,buta,primkó lehet ő sajnos. Téged meg lenéz,és csak kihasznál.Előránt, mikor unatkozik, de valószínűleg valamiért cikinek tart téged, szégyell téged mások előtt mert valszeg te nem egy kommersz (?-van ilyen szó?) ember vagy, nem egy 'divatember',és azért tagadna le téged,hogy mert úgy gondolja, mások téged a ruháid, az egyéni-sokaktól különböző, "általánosan elvárt" gondolkodásmódod miatt cikinek találnának
nov. 28. 00:28
 13/13 anonim ***** válasza:

*Ja és ha azt mondaná (mások előtt),hogy barátok vagytok,fél,hogy mások ,akik "menők"(?),mégkevésbé akarnának vele barátkozni.

Talán önbiz. hiányos

,vagy unalmasnak tartja magát

, vagy néha akár akaratán kívül túllő a célon és idegesítő,

lehet,hogy pl egyfolytában butaságokat beszél,vagy nemtom,bután affektál hozzá.

(?)

nov. 28. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!