Én reagálom túl vagy a barátnőm volt tapintatlan?
Az instan club nyitva van reggrl 62ig minden nap es vsn ezhatar ,ahol a borondjeidet leadhatod.
Ott van meg friss puzza szeletre is.
4! A kérdező nem írta melyik pályaudvaron van.
Kérdező! A barátnődnél voltál, vagy hol?
Kedves válaszolok!
Nem egy budapesti pályaudvaron vagyok. Hanem 1 vidékin. Itt sajnos nincs semmi éjjel nappali hely.
És nem a barátnőmtől jövök. Ő messze van tőlem. Csupán Messengeren beszélgettünk.
Lehet, hogy poénkodni akart csak, játékos szívatása a másiknak, csak nem esett le neki, hogy ez igenis komoly probléma (én is szoktam ilyenekkel szívatni a barátaimat, de csak kisebb, egyszerűbb és/vagy gyorsabban megoldódó problémák esetén - lehet, hogy néha én is rosszul mérem fel a problémát, de bízom benne, hogy ilyen esetben megmondanák)
Egyébként nem reagálod túl, teljesen érthető hogy rosszul esett, de erről őt is tájékoztasd, hogy ez nem egy mulatságos helyzet. Ha kicsit belegondol, megérti, ha meg nem, akkor meg kell értetni vele, mert novemberben vasútállomáson éjszakázni valóban nem egy vicces dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!