Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én reagálom túl vagy a barátnő...

Én reagálom túl vagy a barátnőm volt tapintatlan?

Figyelt kérdés
Lekéstem az utolsó vonatot így jelenleg is egy pályaudvaron dekkolok. Hideg van, éhes vagyok, szomjas. És a vonat csak reggel 6-kor megy legközelebb. Erre a barátnőm benyögi,hogy ő éppen pizzázik meg a meleg lakásban filmet néz. Szóval tettem,hogy nem esett ez most jól. Mikor tudja hogy milyen helyzetben vagyok.

2023. nov. 7. 00:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
13%
Annak anyagi okai vannak, hogy nem vettél ki egy szobát éjszakára valahol? Mert ha nincs rá pénz, az egy dolog, de nem is írod, hogy egyáltalán felmerült volna.
2023. nov. 7. 07:08
 12/20 anonim ***** válasza:
39%
11, Egy kisvárosban hol találsz azonnal kiadó szobát? Mi még Pesten is úgy jártunk hasonló szituban, hogy nézett ránk a recepciós csaj, hogy mi a fenét képzelünk, illett volna hetekkel előre foglalni. Sose néztek olyan megalázóan látványosan kurvának...
2023. nov. 7. 07:12
 13/20 anonim ***** válasza:
30%
#12 hogyhogy hol? Szállodában. Nem tudjuk, hol volt a kérdező, de a net ott volt a kezében.
2023. nov. 7. 07:29
 14/20 anonim ***** válasza:
30%
Na de pont ezt mondom. Hajnali fél1kor, foglalás nélkül aligha találsz szobát bármely szállodában.
2023. nov. 7. 07:34
 15/20 anonim ***** válasza:
82%

Valoszínű írásban megkérdezte tőle a kérdező, hogy éppen mit csinál. A barátnő csak válaszolt, hogy eszik, és filmezik. Ebbe simmi tapintatlanság nincs, mivel nem nála volt, és elmenni se tudott hozzá, mert messze van.

Kérdező! Hol voltál? Rokon, barát, vagy mi, hogy oda nem tudtál éjszakára vissza menni?

2023. nov. 7. 08:31
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Ezen a szitun jót nevettem... Neked is azt kellett volna!

Ha az ember tehetetlen, nevessen! Különben befordul, mint te az éjjel.

2023. nov. 7. 12:21
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
Én Zalaegerszegen álltam végig egy éjszakát a buszpályaudvaron. Pénz nélkül, fiatalon és töketlenül :D
2023. nov. 7. 12:25
 18/20 anonim ***** válasza:
76%

4-es! A szállodákban van éjszakai recepciós. Felhívod telefonon (megtalálod a neten a szálloda telefonszámát) és megkérdezed, van-e szabad szobájuk (a vidéki szállodák nem futnak teltházzal, főleg nem hétköznap, úgyhogy nagyobb a valószínűsége annak, hogy foglalás nélkül találsz szobát, mint annak, hogy nem) Hozzánk is esett már be szállóvendég éjfél után pár perccel, foglalás nélkül. Kapott szobát.

Ellenben vidéken a pályaudvarokra jellemző, hogy éjjelre bezárják őket, jellemzően éjfél előtt és csak hajnalban nyitják ki. Úgyhogy ott nem dekkol senki éjszaka.

2023. nov. 7. 14:22
 19/20 anonim ***** válasza:
23%

16-os vagyok.

Túlreagáltad.

És az éjjel elég töketlen voltál, ahogy én is anno Zeg-en.

2023. nov. 7. 14:42
 20/20 anonim ***** válasza:
38%

Mondjuk miért, mit kellett volna válaszolnia? Eleve miért mondod neki, hogy mekkora szrban vagy, amikor TUDOD, hogy nem képes segíteni?

Miért pakolod rá ezt a terhet, amikor nem tud elugrani érted, pl?

Exem volt ilyen hülye, éjszaka felhív, hogy nehezen kap levegőt, és ki kellett hívni a mentőt.

Oké, bmeg, és én ezzel mit kezdjek??? Mert a zsákfaluban, ahol laktam, hajnali hatig semmi nem jár... Teleportáljak?

2023. nov. 10. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!