Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a szomszéd srác, de picit idősebb nálam.De látszik, hogy én is bejövök neki viszont nem mer megszolitani. Csinaljam én?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 23:55
61/93 anonim válasza:
Én 27 évesen egyáltalán nem akartam volna egy 17 évessel járni. Soknak tartottam volna a különbséget. De azt nem értem, hogy miért zavar titeket ennyire, hogy két embernek mi fér bele és mi nem, így szombat éjjel?
62/93 anonim válasza:
Inkább te ragadtál ott le, ez már nem az 50-es évek, ahol nem nézik a pedofíliát :D Remélem összeverik a csávó(da)t.
63/93 anonim válasza:
Még a kérdésed is a tini kategóriában van, lányom. Nem a felnőttben. Mit akar tőled egy felnőtt férfi?
64/93 A kérdező kommentje:
#63 utólag kerult abba a kategba. Nem tudom hogyan.
Én nem ezt jeloltem ki.
Én sem vagyok már gyerek.
Amúgy meg nem azt akarja. Hozzam sem ert úgy. Csak atolelt ennyi.
2021. ápr. 11. 00:38
65/93 A kérdező kommentje:
62 milyen pedofília? Nem fekudtunk le
2021. ápr. 11. 00:39
66/93 anonim válasza:
Szerinted dominózni akar veled? :D
67/93 anonim válasza:
50, 53 válaszoló vagyok, nyugi ennél még jóval gázabb kérdések is vannak az oldalon, úgyhogy nem kell megbánnod, hogy feltetted a kérdésed. 🙂
Ám de sajnos számítanod kell arra, hogy nem minden válaszoló lesz kedves.
68/93 A kérdező kommentje:
#66 nagyon vicces.
Tudom hogy nem dominózni akar.
Viszont az ágytól még messze vagyunk. Tuti betoltom addigra a 18-at mire azt akarjuk.
2021. ápr. 11. 00:46
69/93 anonim válasza:
Őszintén remélem, hogy apádék összeverik. :D Vagy valaki, akinek több agysejtje van, mint neked és felfogja, hogy mi ezzel a probléma.
70/93 A kérdező kommentje:
#69 köszönöm, hogy fogyatékosként tart nyílván kedves uram. Kapja be!
2021. ápr. 11. 00:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!