Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a szomszéd srác, de picit idősebb nálam.De látszik, hogy én is bejövök neki viszont nem mer megszolitani. Csinaljam én?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 23:55
71/93 anonim válasza:
Naiv, önmagát túl nagyra tartó, valóságtól elrugaszkodott tipik tizenéves gyereknek tartalak, nem fogyatékosnak.
A mentálisan beteg a történetben a 30 éves pasas, aki 17 évesekre gerjed.
72/93 A kérdező kommentje:
#71 27 éves, nem 30.
Én meg 18 szinte már.
De mindegy. Teljesen egészséges, mentalisan is.
Nem ismered. Dzart sem tudsz róla. Csak felbaszol ezzel.
2021. ápr. 11. 01:05
73/93 anonim válasza:
73-as, azzal, hogy leállsz vitatkozni egy 17 évessel, szerinted te miben különbözöl?
74/93 A kérdező kommentje:
Majusban érettségizem.
Bazdmeg. Jó éjt. Aludjál inkabb.
2021. ápr. 11. 01:11
75/93 anonim válasza:
Hurr hurrr, mérges a kis cica :D Elgurult a gyógyszer, szívemcsücske? :D
76/93 anonim válasza:
73-as, azzal, hogy leállsz vitatkozni egy 17 évessel, szerinted te miben különbözöl?
77/93 A kérdező kommentje:
El lehet húzni a picsába egész nyugodtan. Normális emberekkel akarok kommunikalni 😊
2021. ápr. 11. 01:14
78/93 anonim válasza:
Nem néztél tükörbe reggel, bohóc kisasszony? Először agyat kéne növeszteni! Öntözd a csökevényed.
79/93 anonim válasza:
Úristen, gyerekek egymás közötti cicaharca :D
80/93 A kérdező kommentje:
#79 de igen, kepzeld mindennap nézek tükörbe szamtalanszor mert gyönyörű és intelligens vagyok. Ugy,hogy tehetsz egy szivességet.
2021. ápr. 11. 01:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!