Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a szomszéd srác, de picit idősebb nálam.De látszik, hogy én is bejövök neki viszont nem mer megszolitani. Csinaljam én?
Nem velem "vitáztál" eddig, de mondhatunk akármit nyilván... Tudod mit, menj oda, írj rá, szólíts meg, csinálj akármit. Majd megtapasztalod a dolgokat, semmi baj nincs ezzel:)
Részemről ennyit, jó éjt, már ha aludni fogsz:D
Ne foglalkozz ezekkel a rosszindulatú emberekkel kérdező. 17-18 évesen már képes egy ember realisztikus képet alkotni az ilyen alapvető dolgokról.
Ezek a férgek úgy kezelnek mint egy óvodást, nyugodtan menj oda és szólítsd le, ne engedd magad manipulálni.
Nincs azzal semmi baj ha elutasít akkor sem, majd kiábrándulsz belőle. A lényeg, hogy azt tedd amit az érzelmeid diktálnak.
(Hozzátenném engem anyám 16 évesen szült, akkor volt apám 29 éves. Mégis felneveltek, sőt mikor 10 éves voltam jött egy tesó és őt is felnevelték.) - szóval látod, működik kapcsolat ilyen korkülönbséggel is.
#28 Milyen gyerek te szerencsétlen?
Még éppen elfogadható határon belül vannak. Persze megértem, hogy neked máshol húzódik meg ez a határ de ne keverd már azzal amikor egy 14 éves kavar egy 27 évessel illetve amikor egy 18 éves egy 27 évessel.
Kurvára van különbség.
#29 Legközelebb ha magadból indulsz ki ne más nevében szólalj már fel róla légyszíves mert a mentálisan torz kölyök az az aki nem képes felfogni, hogy egy 18 éves akinek már szakmája is lehet nem képes fenntartani egy kapcsolatot.
Egy 18 éves is lehet érett épp úgy, ahogy egy 30 éves gyerek.
Az általánosítást pedig fejezzétek be mert semmit sem tudtok a kérdezőről. A kérdése pedig ártalmatlanul indult, erre ti neki estek.
Beteg állatok vagytok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!