Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzem magam szánalmasn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem magam szánalmasnak ettől vagy ti is így éreznétek magatokat?

Figyelt kérdés

Minden délután mikor megyek haza a suliból látok egy lányt a buszon. Mivel elég tömött szokott lenni a busz, az hittem nem szokta észre venni amikor stírölöm. De most szünetben is láttam, mivel sokkal kevesebben voltak ezért én is rájöttem hogy észre vette. Oda jött hozzám a kapaszkodóhoz és csak annyit mondott hogy: “Remélem más lányokat kifinomultabban stírölsz, mert van aki azért ahogy engem szoktál pofon vágna!” Én nevetett. Nos meg kell hagyni sajátos “leszólítás” volt de mégis milyen ciki amikor a csaj szólít le téged?

Már tudom hogy hogy van fenn Fb-n de most mit csináljak?

2020. jan. 4. 19:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
jah
2020. jan. 4. 23:26
 12/13 anonim válasza:
Igaza van az egyik kommentelőnek! Sok esélyed van nála. Tudom, furán hagzik,de mi, lányok hajlamosak vagyunk minnél jobban eltaszítani magunktól azt aki tetszik/bejön!!😂(SOK SZERENCSÉT!!!💕)
2020. jan. 5. 13:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire aktuális, de nőként mondom olyanra nem fecsérlünk időt és egyáltalán nem mondunk ilyet aki nem jön be. A lánnyal megfogtad az Isten lábát, hisz nagydumás, valószínűleg szép is és tele van önbizalommal. Ez egy elég konkrét jel volt HAJRÁ!
2020. jan. 29. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!