Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szánalmasnak érzem magam, mit tegyek?
Még a szünet előtt (már elég régóta) tetszik egy fiú. Néha úgy éreztem, hogy én is tetszem neki, néha meg azt, hogy egy másik lány tetszik neki.
Néha egy másik fiúval beszélgettem. Most a szünetben végig gondoltam, hogy mennyire szánalmás vagyok és fantáziálni keztem, arról a srácról akivel néha beszélek. Ma meg már tök hülyeségetket írtam neki, amit ha más írt volna kiröhögöm és szánalmasnak tartom.(egy barátnőmmel). Tehát a lényeg, hogy amíg az előző srác tetszett nem csináltam hülyeségeket, mert én nem vagyok ilyen. És tudom, hogy ez nam olyan hű de nagy probléma, de engem idegesít, mert nem vagyok olyan típusú lány aki hülyét csinál magából mások előtt.
Szóval mit tegyek, hogy ne érezzem magam szánalmasnak?
Ha valaki végig olvassa attól elnézést kérek, nem akartam ilyen káoszt írni, de ez most így sikerült.
Előre is köszönöm a segítséget.
Szia!
A beszelgetesen kivul volt valami valamelyik sraccal?
Illetve hany eves vagy?
Nem nem volt semmi, ahhoz meg fiatal vagyok, de nem is akarok semmit tölük, csak h jóban legyünk.
Egyébkent 13 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!