Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan szánalmasnak érzem magam, igaz?
Figyelt kérdés
Alapvetően egy viszonylag visszafogott, 17 éves, kedves lány vagyok, de tegnap este egy házibuliban kicsit túl sokat ittam. Ami azt eredményezte hogy mindenkit nagyon szerettem, és ezt ki is mutattam. Egy fiúval félrevonultunk, őt már régebb óta ismerem, és majdnem sor került egy csókra. A barátnőm pont arra járkált és meglátott, valamiért nagyon mérges lett és lekiabálta a fiút. Aztán szinte nekem azt mondta hogy egy ribnc vagyok, pedig nem is történt senkivel semmi. Nem értem, most úgy érzem meg van sértődve. Mi lehet az oka?2017. jún. 30. 19:07
1/6 anonim válasza:
Erezd jol magad, mas lany mar leszopta volna a sracot, te pedig meg meg sem csokoltad :)
2/6 anonim válasza:
Biztos tetszett neki a srác. Vagy te. :D
3/6 anonim válasza:
Vagy tetszett neki a fiú és az hogy te leakartad kapni biztos nem esett neki jó, vagy csak nem tetszett neki az amit csináltál.. Szerintem ettől csak rosszabb dolgokat tudtál volna tenni
4/6 anonim válasza:
Nyugi nem vagy az a barátnőd is sokat ivott és kigyónak nézett ezért evett barackos lekvárt.
5/6 anonim válasza:
Ennél sokkal durvábbak is vannak. Nyugi nincs ezzel gond.
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy az ő pasija volt... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!