Mit tegyek? Már szánalmasnak érzem magam kb.
Először a munkahelyen tedd magad oda. Ebédszünet alatt ne egyedül egyél, hanem csatlakozz valakihez és beszélgessetek. Aztán ha valaki kávézik, akkor amikor te mész ki kávézni/teázni, kérdezd meg tőle, hogy nincs-e kedve csatlakozni hozzád.
Kezdj el nyitni, először elég nehéz, de bele lehet jönni.
Egyedül is el lehet menni bulizni, gondolj bele, nem a haverokkal csajozol, hanem egyedül. :D
Én voltam már többször így, csak ugye az elején kicsit fura érzés egyedül inni, de meg lehet szokni.
Nekem voltak barátaim, de huszonévesen eltűntek. Valakinek komoly kapcsolata lett, valaki máshova ment továbbtanulni, valaki elköltözött... Végül így maradtam barátok nélkül. Munkahelyen csak felszínes kapcsolatokat alakítottam ki, nagyon megválogatom ki legyen a barátom, és jelenleg senkinél nem érzem azt hogy barátomnak hívjam. :D
Pl. nekem egyetlen barátom sincs, sem Budapesten, sem másütt. Neked legalább van az a kettő, becsüld meg őket, ráadásul ha jól értem, az egyikükkel legjobb barátok vagytok.
Ha értékes kapcsolatokra vágysz, ne bulikban próbálj csajozni (tapasztalat)
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!