Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Már szánalmasnak...

Mit tegyek? Már szánalmasnak érzem magam kb.

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, lassan 22.. Szakközépsuliban egy barátom sem volt, olyan akivel megbeszélhettem volna bármit, aztán jött az okj, ott is maximum pár emberrel voltam beszélő viszonyba, néha megittunk 1-2sört de akkor sem én voltam a társaság középpontja.. Akkor megismerkedtem egy sráccal egy közös "ismerős"által, legjobb barátok lettünk, beilleszkedtem a társaságukba, mindenkivel nagyon jóba lettem, de történtek dolgok így a társaság már szétesett.. 2 emberrel vagyok nagyon jóba, mondhatni csak ők a barátaim akivel mindennap beszélek és megbeszélünk mindent.. De ők nem pesten laknak hanem vidéken, így bármiféle program van az általában vidéken van, és mindig én utazom kb, amivel nincs bajom, de az ottani vidéki "baráti kör" sem befogadó.. Pesten egy barátom sincs, és nem tudom, hogyan alakíthatnék ki bárkivel bármit, barátnőm volt több mint egy évig de már vele vége lett, így Ő sincs már nekem.. Ismerettségi kör nélkül meg nehéz csajozni ugye, nem rég lett új munkahelyem de ott se látok olyanokat akivel nagy haveri viszony lehetne, ráadásul csendes vagyok, így még ez is rátesz egy lapáttal.. Hétvégén elmennék bulizni mint régen, de az a 2 ember is másfelé megy, vagy az ottani társasággal lógnak akikkel nem érzem magam jól.. Egyedül meg mihez kezdjek magammal.. Nem vagyok csúnya gyerek, sok lány megnéz, még se merek kezdeményezni, mert a kommunikációs készségem a nullával egyenlő, netes társkereső is kizárva, mert elakad a beszélgetés , és úgy amúgy sem az igazi.. Kérdem én tehát, hogyan alakítsak ki úgy barátságokat, ismerettségi kört, hogy nem ismerek nagyon senkit?

2017. ápr. 8. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Először a munkahelyen tedd magad oda. Ebédszünet alatt ne egyedül egyél, hanem csatlakozz valakihez és beszélgessetek. Aztán ha valaki kávézik, akkor amikor te mész ki kávézni/teázni, kérdezd meg tőle, hogy nincs-e kedve csatlakozni hozzád.

Kezdj el nyitni, először elég nehéz, de bele lehet jönni.

2017. ápr. 8. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:
63%

Egyedül is el lehet menni bulizni, gondolj bele, nem a haverokkal csajozol, hanem egyedül. :D

Én voltam már többször így, csak ugye az elején kicsit fura érzés egyedül inni, de meg lehet szokni.

Nekem voltak barátaim, de huszonévesen eltűntek. Valakinek komoly kapcsolata lett, valaki máshova ment továbbtanulni, valaki elköltözött... Végül így maradtam barátok nélkül. Munkahelyen csak felszínes kapcsolatokat alakítottam ki, nagyon megválogatom ki legyen a barátom, és jelenleg senkinél nem érzem azt hogy barátomnak hívjam. :D

2017. ápr. 8. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Pl. nekem egyetlen barátom sincs, sem Budapesten, sem másütt. Neked legalább van az a kettő, becsüld meg őket, ráadásul ha jól értem, az egyikükkel legjobb barátok vagytok.

Ha értékes kapcsolatokra vágysz, ne bulikban próbálj csajozni (tapasztalat)

24f

2017. ápr. 9. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!