Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szánalmasnak érzem magam, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmasnak érzem magam, ti mit gondoltok sokan vannak még így ezzel? Sok olyan ember van itt akit szánalmasnak tartasz esetleg?

Figyelt kérdés

Úgy vágyom egy lány ölelésére, szeretetére, hogy minden megadnék érte.

F 26

2017. nov. 1. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerezz egy nőt.
2017. nov. 1. 22:55
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Igen, szánalmas vagy. Meg az összes többi is, aki ilyeneket ír ki. Itt egy lány sem fog megsajnálni, mert a nők, ha valakit szeretnek, akkor azok a sikeres, magabiztos, vidám férfiak, nem az olyanok, akik nyávognak. Lehet szomorkodni, sokan vannak szar helyzetben, de semmi értelme világgá kürtölni ezt a szar helyzetet.
2017. nov. 1. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Alekosz használt annak idején egy kifejezést: szeretetkoldus.

Na, te olyan vagy.

2017. nov. 1. 22:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én jelenleg álmosnak érzem magam. Mindjárt felteszek egy kérdést, hogy mások is vannak-e így ezzel.
2017. nov. 1. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is nagyon magányos vagyok, olyan ez mint az éhség. Szerintem ez nem szánalmas, mert mindannyian vágyunk a szeretetre. A probléma akkor van, ha ez már kihat az életviteledre. Amíg fel tudod ezt dolgozni, addig nincs probléma.
2017. nov. 1. 23:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Az emberek 99%át szánalmasnak tartom, nem csak itt, hanem mindenhol.
2017. nov. 2. 06:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt a vágyat hol érzed? Honnan indul, és hová halad?
2017. nov. 2. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!