Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy társasági ember vagyok, sokan szépnek tartanak, kedvesnek vélem magamat, mégis egy srácnak se kellek?
Én is hasonló cipőben járok! :)
De velem közölte az egyik pasi, hogy ha nem egy prezentáción lettünk volna, biztos hogy nem mert volna megszólítani, annyira megközelíthetetlen, elérhetetlen vagyok! :)
Pedig kedves vagyok az emberekkel!
Talán mert arra gondolnak, hogy egy ilyen csaj úgy sem áll le velem!
A túlzott nyomulás, és a középpontban levés is taszít.
Ha nagyon elegáns vagy, az is vissza tartja a fiúkat.
Ha nagyon elegánsra veszem a dolgot, mert az üzleti megbeszélés megkívánja, egészen másképp, kissé visszahúzódva beszélgetnek velem is a férfiak.
Egy vállalati rendezvényre nagyon kiöltöztem. Senki nem kért fel táncolni, de mindenki stírőlt rendesen. Aztán jött egy laza krampusz, és felkért. Egész este vala voltam, és nagyon jó fej volt, de csufi. Még is halálra nevettem magam egész este. Sajnos másnap vissza utazott Németországba. A kolléganőim mind mondták, hogy hallották, hogy a kollégáim mind egymást unszolták, hogy menj te és kérd fel, de egyik sem jött. Nem is baj, mert a krampusz holt jó fej volt. Ha sportosan öltözök, sokkal bátrabbak a fiúk.
Hát én odamennék hozzád, "már úgysem számít semmi, sosem sikerült eddig semmi, hátha most" alapon!
Sőt mi több, küldök egy PM-et most, bár nyilvánvalóan nem vagy Bp-i...de hátha mégis...
29 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!