Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy két ember közül minden az egyik mellett szólt, és mégis a másikat akartátok valamiért?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 00:10
2/6 anonim válasza:
én is most ilyen döntés előtt állok :S az egyik tökéletes mégsem kell..a másikban semmi jó sincs mégis őt akarom:S
3/6 anonim válasza:
olyan nincs,hogy valaki mellett semmi sem szól mégis őt választod.
Ha nem azt választod aki mellett minden szól akkor nem szól mellette minden...ilyen egyszerű.
4/6 anonim válasza:
Nem. Reálisan szoktam látni azokat akikkel ismerkedem.
5/6 anonim válasza:
Magasról lesz*rom, hogy ki mellett mi szól. Ha nem tudok valakit szeretni, akkor tőlem aztán sz*rhat aranyat is, akkor sem kell. :S :D
Ha viszont valakit szeretek, akkor hiába szól ellene számtalan dolog, megpróbálok megoldást találni.
Eddig megszívtam ezzel többnyire, de reménykedem, hogy egyszer jön egy olyan, akinél egybeesik a kettő (hogy szólnak mellette dolgok + még akarom is igazán szívből).
Észből dönteni nem érdemes.
6/6 anonim válasza:
Nekem volt hogy két srác között sínylődtem, mindkettő külföldi volt, egy többnapos ausztriai kintlétem alkalmával találkoztam velük, szóval előre tudtam hogy semmi komoly nem lesz belőle. Az egyikkel már régebb óta beszélgettem facebookon mire találkoztunk őt nevezzük A-nak, a másikat ott ismertem meg, őt nevezzük E-nek. E odajött mosolygott leült mellém stb, beszélgettünk (ez egy buliban volt) és teljesen oda voltam. A buliba azért mentem el hogy A-val találkozzak, aki nem mert odajönni míg látta hogy a másik srác oda nem jött. Utána ahogy fölállt E, A odasündörgött elkérte a számomat stb. E visszaérkezett és elküldte A-t a p*csába elég paraszt módon. E-n látszódott hogy csak kihasználna, tipikus fűzögetős dumákkal jött, nagyon lelkiismeret furdalásom lett amikor elküldte a mindig kedves és udvarias A-t. Ezért hát fölálltam mellőle odamentem A-hoz és bocsánatot kértem, az este hátralevő részében vele voltam. Nagyon helyes volt folyamatosan bombázott sms-ekkel hogy mennyire tetszem neki, menjek oda csókoljam meg, hiányzom miközben 1 perce találkoztunk stb. Nagyon tetszettem neki, körbe udvarolt. E viszont miután otthagytam fölszedett egy másik lányt és lelépett azzal. Szerintetek mi lett belőle? A az agyamra ment 1 nap után, és ott sóvárogtam végig E után aki le se sz*rta a fejemet. Miután hazajöttem A még mindig bombázott levelekkel kb 2 hónapig, beígérte hogy meglátogat stb, E persze nem írt egy betűt se. Azóta is bánom hogy nem E-t választottam, pedig minden érv A mellett szól, hiszen kedves aranyos és nagyon tetszem neki. E pedig egy bunkó nőcsábász aki csak kihasznált volna. Nekem mégis ő kell... Ilyen az élet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!