Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e köztetek olyan ember, vagy ismertek olyat, aki megszakításos védekezés mellett esett teherbe?
Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 19:29
1/37 nielindi válasza:
a megszakitás NEM védekezés!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2/37 anonim válasza:
igen!
így lett egy húgom és egy öcsém!
3/37 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nem védekezés, én fogamzásgátlót szedek:) csak egyik barátnőmék így "védekeztek" most, és én vagyok a szemét, amiért keltem benne a feszültséget, hogy igenis teherbe eshet így, még akkor is, ha csak egyszer csinálták.
2010. máj. 30. 19:35
4/37 anonim válasza:
Való igaz, abszolút nem biztonságos módszer, de a volt barátommal így védekeztünk másfél évig, és nem estem teherbe.
5/37 anonim válasza:
Van rá esély de nem nagy. Amúgy meg gondolom tiszta para a csaj, én nem oltogatnám ilyenekkel. Ha kiderül hogy nem terhes, szépen mondd meg neki hogy ne így csinálják mert egyszer megszívja...
6/37 anonim válasza:
Én a párommal kb. 3 hónapja így szeretkezek. Persze van hogy gumival is, de idáig kopp kopp nem történt baj. Szóval lehet csinálni, de nagyon ésszel.
Üdv23F
7/37 A kérdező kommentje:
én alapból megdöbbentem, hogy lehetett ennyire felelőtlen... igazából ő nem is tudott semmit szinte ezekről, a barátja mondta, hogy csinálják így. és ő kezdett el kérdezgetni engem, hogy mi is az az előváladék, mert olvasgatott fórumokon. most meg azt tervezi, hogy ha terhes lesz, akkor öngyilkos lesz.
2010. máj. 30. 19:43
8/37 anonim válasza:
Ha ilyen hülye. Inkább vállalja, hogy teherbe esik és öngyilkos lesz, minthogy felhúzzon a pasija farkára egy kotont? Ez szánalmas.
9/37 A kérdező kommentje:
a pasi ráadásul 27 éves, szóval ő meg igazán tudhatta volna, hogy így is van rá esély. barátnőm 19... de ezek szerint annyi ilyen eset nincs is.
2010. máj. 30. 20:29
10/37 anonim válasza:
De van. Csak az emberek jobban szeretik azt hangoztatni, hogy "már egy éve így védekezek, és nem lettem terhes". Főleg a férfiak szoktak nagyon büszkék lenni rá, hogy időben ki tudják húzni, és mekkora királyak. Közben meg lehet, hogy a csaj meddő...
Az abortuszoknak nagy része az ilyen megszakításos "védekezésekből jön össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!