Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e köztetek olyan ember, vagy ismertek olyat, aki megszakításos védekezés mellett esett teherbe?
Szia!
Megszakitásossal védekezünk már 20éve,de terhes csak akkor lettem,ha akartunk babát és nem szakitottuk meg az aktust!
19 évesen azért tudhatná mi az az előváladék, meg, hogy mitől lehet teherbe esni. a 27 éves barátja meg még inkább tudhatná...elég felelőtlenség így védekezni, ezt a módszer inkább azoknál használható, akiknek nem gond egy baba, nem pedig olyanoknál, akik megölik magukat, ha teherbe esnek. persze sokan mondják, hogy így védekeznek, és bevált, de nekik szerencséjük volt, vagy meddő a csaj, esetleg nehezen esik teherbe, vagy a srácnak nem megfelelő a spermája, esetleg pont eltalálták a nem termékeny napok időpontját. szóval sok minden kell, hogy összejöjjön egy terhességhez, de megszakítással is teherbe lehet esni, ha megnézed a pearl indexét ennek a módszernek, nem túl biztonságosnak írják.
mellesleg szerintem nem is jó úgy szexelni, hogy közben folyton figyelni kell a srácnak, hogy időben kivegye, meg a lány is aggódik, hogy tényleg időben történjen a megszakítás, így nem is lehet igazán élvezni, meg ott az előváladék, ami bármikor jöhet és lehet termékenyítőképes.
ismerem a pearl indexet elég jól, anno mikor elkezdtem nemi életet élni, 2 hónapig tájékozódtam a témában. de én sem értem, hogy
1. miért jó kockáztatni
2. miért jó izgulni
3. miért jó kivenni, mielőtt elmegy a fiú? az nagyon illúzióromboló lehet.
Akkor tartsd kizártnak, te dolgod. Akkor csináld így. Csak ne lepődj meg, ha mégis összejön a gyerek.
Nem értem miért kell egy ember életét kockáztatni azért, hogy egy icipicit jobb legyen.
Utolsó előtti vagyok:
Én sem megszakítással védekezek, hanem gumival, én sem szeretek idegeskedni. De az is tuti, hogy ennyien nem estek teherbe megszakítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!