Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van e köztetek olyan ember,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van e köztetek olyan ember, vagy ismertek olyat, aki megszakításos védekezés mellett esett teherbe?

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 19:29
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
én is így vélem, de jó lenne ha egyszer az ilyen emberek tényleg felszólalnának ez ellen.
2010. máj. 30. 21:19
 12/37 anonim ***** válasza:

A másodunokatesomnak egyben barátnőmnek emiatt volt abortusza. Pedig aztmondja nem történt "baleset", végig "vigyáztak"....

Szóval ennyire megbízható. A barátnőd is ugyanilyen hülye, már bocs.

2010. máj. 30. 22:55
 13/37 anonim válasza:
Igen ismerek:)A barátnőm az.Sokáig gumiztak,utána kiakarták próbálni milyen gumi nélkül.Kipróbálták,azóta van egy 1 hónapos szép kisbabája:)
2010. máj. 30. 22:57
 14/37 anonim ***** válasza:
Én is így fogantam, anyuék csak megszakításosan "védekeztek" :)
2010. máj. 31. 07:49
 15/37 anonim ***** válasza:
A barátnőm így született...
2010. jún. 1. 15:49
 16/37 anonim ***** válasza:
igen én úgy estem teherbe 2 évvel ezelőtt..
2010. jún. 1. 15:50
 17/37 A kérdező kommentje:
és akik így estek teherbe, azok miért védekeztek így? pénzhiány? tájékozatlanság? vagy csak szimplán nem volt nagy gond, ha jön egy baba?
2010. jún. 1. 16:03
 18/37 anonim ***** válasza:

15:50 vagyok

tájékozatlanság

2010. jún. 1. 19:06
 19/37 anonim ***** válasza:
És mit csináltál? megtartottad? vagy elvetetted?
2010. jún. 1. 19:14
 20/37 anonim ***** válasza:

Ne gondoljuk, hogy ha teherbe esik az ember MUSZÁJ meg tartania. Mert nem, az első abortuszt állambácsi állja, ha nagy a gond el lehet vetetni. És módszert lehet váltani.

Sokan mondják, hogy rossz módszer, sokan mondják, hogy mindenki aki így nem esik teherbe az meddő. És sokan, hogy működik.

Igazából kéne egy hivatalos felmérés, igen kíváncsi lennék. A barátnőd meg végezzen terhességi tesztet, ha nem terhes tegye össze a kezét. Aztán kérdezze meg az orvost, hogy meddő-e. Ha továbbra is megszakítással védekeznek, írjon ha terhes. Mert kiváncsi vagyok:D

2010. jún. 1. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!