Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha végignézni az ember a love.hu n és pl a andivonal.hu n akkor miért azt tapasztalja, hogy a szimplán csak középiskolát végzett NOK adatlapjan mellett is ott van, hogy diplomás pasit akar?
gondolom sokan az álom pasi, ideál pasi adatit adják meg, hogy milyen legyen
aztán kérdés, hogy kivel jönnek össze valójában
Hát, akkor passz.
Előbb utóbb úgyis párra lelnek.
Egy újabb diploma vs. diploma nélkül provokatív kérdés..
De gondolom ezt akarod hallani: Minden nő csak a pénzt akarja, a külsőségekre megy és lenézik azt, akinek nincs diplomája, mert ennyire szemetek.
Olyanról még sosem hallottál, hogy v.ki NEM ENGEDHETI MEG MAGÁNAK az egyetemet/főiskolát (és a mostani "fantasztikus" továbbfejlesztéseknek köszönhetően még több ilyen ember lesz)...
Amúgy, nagyon sok hazug és nagyravágyó ember van a világon, a társkereső oldalakon meg mindenki fényezi magát.
Ez a nem engedheti meg magának duma úgy hülyeség, ahogy van.
Államilag finanszírozott a képzés, emellett a rossz szociális helyzetben lévőknek jár havonta pénz, plusz jár a bursa, ami már bőven fut egy havi ellátást. Akkor még nem beszéltem a tanulmányi,köztársasági ösztöndíjról, na meg az egyetem melletti munkáról sem.
Szóval egy baromság, hogy valakinek erre nem futja. Nekem volt olyan csoporttársam anno, aki havi 120 000 Ft-ot kapott a tanulmányááért és a szoc. helyzetéért úgy, hogy nem dolgozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!