Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy diplomás meleg társkereső?
Meleg vagyok, de elegem van a sok idióta b...ból, én is diplomás vagyok és műveltségben, értelmi szintben hozzám hasonló társat szeretnék. A neten pedig csak olyan diplomás társkeresőt találtam, ahol csak heteroszexuálisok kerestek párt maguknak.
25/F
Szia!
Szerintem nincs.
Sima társkeresőn ha kiírnád, hogy csak diplomás érdekel?
Attól, hogy még valaki rendelkezik diplomával, ugyan úgy lehet egy idióta, paraszt, senkiházi b*zi, mint bárki más! Az csak egy papír, amivel eltud helyezkedni az ember, semmi másra nem jó. Sőt, nagyon sok olyan ember van, aki csak 8 általánnossal rendekezik, és még is több esze van, mint egy diplomásnak. A műveltséget és az illemet nem lehet megtanulni, ezek az emberi lénynek tulajdonságai.
21/F
Nem tudom hova jártál de én mint szintúgy m közgazdász mondom:D,hogy azért van jó pár "érdekes" figura egyetemen is,csatlakozva az előttem szólokhoz.(a stílus,személyiség,érdeklődési kör az más kérdés) Legegyszerűbb az adatlapodon ezt feltüntetned,jobbat nem tudok,habár utálok társkeresőn ismerkedni.
Amúgy merre vagy található?:D
23/F
Én normális vagyok (nagyjából konzervatív neveltetésben részesültem), igaz diplomám még nincs, de valószínűleg lesz.
19/F
Azt hittem legalább valami mérnök vagy, aki ért is valamihez.
Közgazdász pff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!