Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen modell kinézetű 19 éves lányokról akik ilyeneket írnak ki a társkereső oldalakra?
Sziasztok! Volt egy előző profilom szóval néhány embernek ismerős lehetek..Magamról:kedves,szókimondó csajszi vagyok...aki vagy ami nem tetszik kertelés nélkül megmondom Lehet ez valakinek bunk. de csak őszinte vagyok... Elsősorban ismerkedni szeretnék lehetőleg helyes fiúkkal... De ha valami komolyabb is kialakul közben nem vagyok semmi rossz elrontója. Max 27 éves korig ismerkedek!!! Kisfiúk kerüljenek el tehát ha nem vagy minimum 19 éves ne is írj ;DDD Ha nem fogadom el a csevegőre hívásod,a flörtödet és nem válaszolok a leveledre fogd fel hogy nem tetszel nekem...és ezért ne én legyen már a r.hadt k.... mert nem jössz be nekem .....NEM EGY ÉJSZAKÁS KALANDOT KERESEK! Kapcsolatot szeretnék...komolyan kapcsolatot NEM SZEXELEK SENKIVEL SEM PÉNZÉRT (sem ingyen,mielőtt ezt a poént valaki elsütné -.-" ) Ilyen kérésekkel zaklatsz bejelentelek te élettelen nyomi Ne írjon senki aki: leszbikus,elmúlt már 29 éves(kivéve ha jó a teste ),vén kiélt f...okkal,transzik,biszexek sem!
Köszönöm a figyelmet pusziii
A kérdező kommentje:
"Ilyenek miatt magányosak a pasik és ilyenek miatt nem mernek odamenni a lányokhoz? Én írtam neki, kedvesen szépen, humorosan (nem vagyok jó pasi), de olyat belém rúgott, hogy azt nem kívánom senkinek sem."
Alap, hogy első megszólításokban nem poénkodunk!! Semmi jópofáskodás, nyegléskedés. Mivel mindenki másképp értelmezi a szavakat, más hanglejtése lehet az ő olvasatában, így ami neked jópofa, neki lehet, hogy bántó, lealacsonyító. Mindig normálisan köszönj be és kezdeményezz ismerkedést, beszélgetést. Ha már kiismerted valamennyire, látni fogod, hogy mennyire vevő a poénokra és milyen határig. Akkor már el lehet sütni pár vicces dolgot, de mindig maradj a határon belül. Ha valaki túl ordenáré, vagy nyomulós, attól sikoltva menekülnek a nők. Majd ha már együtt éltek egy éve, akkor már együtt mondjátok egymásnak a vaskos poénokat és nagyokat röhögtök rajta. De ismerkedési fázisban ezeket felejtsétek el!
Szia!
Ez egy buta komolyatlan lány írása! Lehet, hogy szép de szexen kívül egy értelmes férfit(!!!) sem érdekel. Ezt le merem fogadni. Egy komoly kapcsolathoz minimális intelligencia is szükséges lenne.
Nem értem miért írtál rá, a válaszon ne csodálkozz! Ne csak a farkad után menj!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!