Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt egy társkereső oldalon találtam! Ez komoly?
Ez szép! :/
Elég sz*r, hogy ideáig süllyednek a mai ,,emberek,,
://
19/L
óóó
Jó reggelt kívánok!
Amúgy szerintem nincs ezzel baj, teljesen korrekt, így legalább mindenki tudja mire számíthat. Kép volt?
Most az jutott eszembe, hogy amikor már nem fiatal-gazdag nő leszek, hanem 50-es gazdag nő, remélhetőleg akkor is kapok "ingyen" szépfiúkat.
Mert ha nem, na én akkor se fizetek. :/
Megnézném és azt a csinos lányt, aki a vén kecskével ingyen szórakozik csak azért, hogy az jól érezze magát.
Remélem ez nem egy munkáltató, aki a melóhelyen azt várja el, hogy a beosztottak ingyen dolgozzanak cserébe a munka öröméért?
Azért nem prosti oldalon keres, mert ott prostik vannak akik mittudmém pl. óránként/naponta vállalnak különböző ügyfeleket, és ők hivatásosak, tehát nem tudja őket kisajátítani.
Neki egy kitartott barátnő kell, akivel adott estben mondjuk itt ott meg is jelenhet és a nő közben (legalább is ő nem tudna róla) nem fekszik le más pasikkal, csak az övé. Érted? Így olyan érzése van, mintha nem prostizna.
Ez egy kicsit magasabb szint, mert itt a lánynak lakást, autót is vesznek, meg drága ruhákat, olyan mint egy barátnő, csak sokba kerül, de ez is egy státusz szimbólum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!