Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt egy társkereső oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt egy társkereső oldalon találtam! Ez komoly?

Figyelt kérdés
Jól szituált, ápolt,igényes, átlagos testalkatú 52 éves üzlet ember vagyok. Annak a fiatal, 18-30 éves csinos, és sok mindenre nyitott lány jelentkezését várom, akivel heti 1-2 alkalommal,kedvesség, kényeztetés és kölcsönös örömszerzésben részesítenénk egymást egy kötetlen, laza kapcsolat keretében. Hálámat,köszönetemet úgy, és annyival fejeznem ki, hogy csalódás, kizárva. Gondold át!
2012. okt. 8. 11:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
sok nő van a világon aki így keresi a pénzt, nem tudom mi ebbe a meglepő.
2012. okt. 8. 11:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, a pasi hogy képes lakást, kocsit adni szexért?

Nekem is sok pénzem van (nő vagyok), de inkább nem szexelnék. :P

2012. okt. 8. 12:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Gusztustalan.De ezért a nők a hibásak többnyire,mert sok qrva van manapság.
2012. okt. 8. 12:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Dehogy. Ha nincs olyan hülye, aki fizessen nekik, nem lennének. :D

Épp így mondható, hogy a kiéhezett pasik a hibásak. Ha valami viszonylag könnyű tevékenységért fizetnek, jó sokat, akkor az emberek jó nagy része belemegy. Főleg, ha csak mondjuk az undorát kell leküzdenie, vagy azt sem.

Más kérdés, hogy én nem tenném, mert rohadt finnyás vagyok, és van pénzem.

De belemennének a férfiak is, azt hiszed nem? Fordított esetben simán, csak annyira hülye végképp nincs, aki nekik fizetne. Legfeljebb elvétve.

2012. okt. 8. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!