Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az a netes társkereső, ahol tényleg komoly szándékú férfiak vannak? Vagy esetleg ismerkedési hely Pécsen?
Én itt találtam meg a feleségem, bízom benne, hogy neked is megkerül innen a párod. :)
Amúgy azért az se mindegy, hogyan próbálkozol. Milyen az adatlapod, te is írsz másoknak, vagy csak azt várod, hogy mások írjanak neked? Sok múlik ilyen apróságokon is.
A párommal a www.love.hu-n ismerkedtem meg. 5 hónapja vagyunk együtt. Ez eléggé kulturált hely. Tudom még ajánlani a www.talalka.hu-t is.
Én próbálkoztam a www.chat.hu-n is, bár az nem társkereső. Ott nem is érdemes próbálkozni, mert ritka kivétel, hogy normális emberre lelj (vagy csak én vonzom az idiótákat?:)), de azért akadnak kivételek...
Írj nekem, én pécsi vagyok :)
(Mondjuk valószínűleg nálad fiatalabb)
Szerintem mindegyiken vannak komoly szándékúak. Sőt, chaten is bőven vannak. Pl. chat.hu-n is sok van, csak találd meg a több ezer között a számodra szimpatikust. Az biztos, hogyha arra vársz, hogy ő találjon meg akkor arra várhatsz. Női névre alapból ugranak tucatjával, de ezek 99% olyan lesz, amitől biztosan elmegy a kedved. Gondolom a netes társkeresőn sincs másképp a helyzet, csak a chat világa talán kicsit gyorsabb, pörgősebb.
Ha chat, akkor jó ötlet lehet normális szobákat keresni első körben, aztán az ottani beszélgetőtársakat figyelni, hogy van-e köztük normálisnak látszó. Bár végülis társkeresőre ugyanezt elmondhatom, csak szoba helyett fórum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!