Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a komoly intelligens, fiúk (férfiak)?
én a neten találtam, de teljesen véletlenül (nem kerestem), és hihetetlenül nagy szerencsém volt.
már három éve együtt vagyunk.
viszont előtte..nem nagyon láttam egy értelmes srácot én sem. :(
Jah látjuk hogy az vagy te aberált kuki nem itt kell csajozni... bujjál vissza anyádba:D és nevelkedj még egy kicsit te gyökérxD
Amúgy az inteligens férfiak most pont alszanak:D:D:D
:DKÖszönöm...de nem pasit keresek..vagyis itt nem...
Szerintem is alszanak...éjjel-nappal:D
Kicsit magamra ismertem a leírtakban. Amúgy én is szoktam járni moziba, strandra, vásárolni, meg ilyen helyekre. Nem lehet behatárolni, hogy hol vannak intelligens fiúk.
Amúgy bennem meg az a kérdés motoszkál, hogy hol vannak a komoly lányok. :D 15/f
Otthon.. Mivel komoly nőket keresnének, de nem találnak és így eljárni sincs sok értelme, ezért otthon.
Legalábbis én ritkán járok el bármerre is. Munka után örülök, hogy élek és pihenhetek hétvégén. Nameg óvodába minek járjak? :)
16:55-ös...ovódába??:D
Minek is?hihi...Ha csak nem vagy pedofil,vagy apuka ne menj az ovóda közelébe.mert állampolgársági kötelezettségem lenne feljelenteni Téged:D
:DNos többen irtátok,hogy "otthon "vannak..hm...ebben az estetben..irányítóutca és házszámot kérek:D
---------------------------------------------------------Köszönöm szépen az kommentárokat amit eddig irtatok=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!