Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a komoly intelligens, fiúk (férfiak)?
Éttermekről jut eszembe... én 20 éves F vagyok, és mindössze 61 kg, épphogy 168 cm, szeretem a hasam, de nagyon jó, átlagos alkat, semmi sörhas, háj, vagy vastag végtagok. Pedig szeretek nassolni, szeretem a pizzákat, hotdogot, lángost, gyorskajákat, kínait, rakás chipset, és ha randizok lánnyal, az az első, hogy megkérdezem, akar-e enni valamit, de legtöbbjük válasza: nincs most étvágyam az izgalomtól :D
De egy nagyon színes, több mindenre nyitott, nem diszkriminativ hozzáállású srác vagyok, minden dolgot kipróbáltam már az életben, amit a határaim engedtek... ijászat, gördeszka, pmr adóvevőzés, utazgatás, bulik, túrák, randi oldalak, kreatív ötletek (pl. unalmamban mindenféle faágból egy kis tutajt is csináltam amit vízre tettem) stb. Most ezeket azért írtam, mert azt akartam szemléltetni, hogy egy otthonülős pasi is sokmindenhez hozzá tud szólni, és rengeteg újat tudnak mutatni a lányoknak, akik manapság elég felszines jelzők alapján akarnak befiúzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!