Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak a komoly intelligen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

StephanieXx kérdése:

Hol vannak a komoly intelligens, fiúk (férfiak)?

Figyelt kérdés
Hm...konkrétum...komoly fiúkat "keresnék"...és nagy tévedés,hogy a "könyvtárban"vannak,már 3 éve szinte hetente 1* ott vagyok és eddig még nem láttam "fiút"Szeretnék érdeklödni, hogy hol lehet ismerkedni (normális/komoly/fiúkkal? Discoban, és interneten nem szeretnék. Nem vagyok befásult, csak komolyabb mint a mai fiatalk lányok többsége, és nem érdekelnek a "bulozós fiúk"Nem vagyok csúnya, de a fiúk azt szokták mondani, hogy "fura" ennek részben örülök, hogy nem vagyok átlagos. Pl 2 hét után legyen az első csók. Ha nem is két hét. De ne azonnal
2009. júl. 19. 16:21
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
37%
16:54-es vagyok. Amúgy tényleg szinte már reménytelennek látom a helyzetet, hogy budapesten normális csajt találjak:D
2009. júl. 19. 17:07
 12/50 A kérdező kommentje:
16:54es...Pesten??Rengeteg lány van Pesten...Menj a Deák Ferenc térre:)
2009. júl. 19. 17:12
 13/50 anonim ***** válasza:
51%

kedves Kérdező.

a komoly és inteligens pasik vagy foglaltak, vagy már elegük van a folyamatos pofáraesésekből... mert a fiatalbb korosztály lenézi ezt a tulajdonságot... többynire otthon gubbasztanak.. gépeznek.. ilyesmi... de nem nehéz őket összeszedni. :)

2009. júl. 19. 17:17
 14/50 anonim ***** válasza:
82%
xD Azokhoz a szép bandákhoz?:D Persze kitudja:D Lehet ott is vannak intelligens lányok:D Csak az unintelligensek már elvették a z önbizalmam:S
2009. júl. 19. 17:18
 15/50 anonim ***** válasza:
53%

A kérdező kommentje:

16:55-ös...ovódába??:D

Átvitt értelemben. 27 évesen hova járjak? OK, kocsma vagy valami nyugisabb közösségi hely, ahova az ismerősökkel be lehet ülni beszélgetni, iszogatni. De ezeknek a helyeknek a 98%-ában átvették az uralmat a tizenévesek..

2009. júl. 19. 17:21
 16/50 anonim válasza:
80%
Hát, ezbizony úgyvan, ahogy a 17:17-es válaszoló leírta. Én is normálisnak tartom magam, és sajna már elegemvan a folyamatos pofáraesésből, mert a mai csajok többségének szerintem a tipikus bunkó kell, aki köpköd, üt-ver, üvöltözik, és csak a szexre hajt. Ígyhát inkább gépezek. Szoktam közösségbe is járni, de ott nemigazán vannak csajok, mert fiúsuliba járok:/Bocsi az OFF-ért. Amúgy a legtöbb ilyentipusú srác mint én vagyok/a pofáraesésből lett elege/ nagy valószínűséggel kocka lesz. MMORPG-ken biztos találsz normálisakat.
2009. júl. 19. 17:25
 17/50 anonim ***** válasza:
35%
Az a baj, hogy rosszul látod a dolgokat nagyon, bogaram. Neked normális pasi kell, de azok mindig otthon ülnek a gép előtt, mert vagy nem mernek csajozni, vagy lapátra teszik őket előbb-utóbb és elegük van. Szóval, szerintem mégis csak ki kellene próbálnod azt a netes társkeresést. Egyébként meg nyugodj meg, strandon biztos nem bámul mindenki téged, nincs neked olyan jó tested, úgyhogy nyugodtan strandolhatsz. Egyébként, az nem fura, hogy 'pl.: 2 hét után legyen az első csók', hanem egyenesen hülyeség, ha kicsit jártasabb lennél a témában, tudnád, hogy ezt nem lehet szabályokhoz kötni......
2009. júl. 19. 17:40
 18/50 Fecc ***** válasza:
81%

Itt a 17:17 es válaszolónak van az igaza.

Nekem ebből lett elegem:(

majd csak ..:)

18/f

2009. júl. 20. 00:35
 19/50 anonim ***** válasza:

kitartás minden pasinak aki így érzi... mindenkinek eljön egyszer az ideje.. :) am bocs az off-ért

17:17es

2009. júl. 20. 11:16
 20/50 A kérdező kommentje:
16:54es....:D semmi nem reménytelen....csak akarni kell...és hinni a lehetetlenben=)
2009. júl. 21. 12:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!