Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen modell kinézetű 19 éves lányokról akik ilyeneket írnak ki a társkereső oldalakra?
Sziasztok! Volt egy előző profilom szóval néhány embernek ismerős lehetek..Magamról:kedves,szókimondó csajszi vagyok...aki vagy ami nem tetszik kertelés nélkül megmondom Lehet ez valakinek bunk. de csak őszinte vagyok... Elsősorban ismerkedni szeretnék lehetőleg helyes fiúkkal... De ha valami komolyabb is kialakul közben nem vagyok semmi rossz elrontója. Max 27 éves korig ismerkedek!!! Kisfiúk kerüljenek el tehát ha nem vagy minimum 19 éves ne is írj ;DDD Ha nem fogadom el a csevegőre hívásod,a flörtödet és nem válaszolok a leveledre fogd fel hogy nem tetszel nekem...és ezért ne én legyen már a r.hadt k.... mert nem jössz be nekem .....NEM EGY ÉJSZAKÁS KALANDOT KERESEK! Kapcsolatot szeretnék...komolyan kapcsolatot NEM SZEXELEK SENKIVEL SEM PÉNZÉRT (sem ingyen,mielőtt ezt a poént valaki elsütné -.-" ) Ilyen kérésekkel zaklatsz bejelentelek te élettelen nyomi Ne írjon senki aki: leszbikus,elmúlt már 29 éves(kivéve ha jó a teste ),vén kiélt f...okkal,transzik,biszexek sem!
Köszönöm a figyelmet pusziii
Röviden? Hazudós, hiú, hülye hüvelyes.
Hazudós, hiszen az első szó, amit leírt a "magamról" szó után, az az volt, hogy kedves. Ezek után egy tiszteletteljes levélre beléd rúgott.
Hiú: hiszen hibátlan; még a hibái is erények szerinte: ő nem bunkó, hanem őszinte :)
A hülye és a hüvelyes pedig nem szorul magyarázatra.
Örülj neki, hogy nem jöttél vele össze, mert még ha igaz is volna, hogy nem egyéjszakás kalandot keres, ő egy éjszakánál többet nem ér. Na jó, ez túlzás... Talán két-három éjszakára is megfelel. Utána viszont próbálnál menekülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!