Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy diplomás meleg társkereső?
Meleg vagyok, de elegem van a sok idióta b...ból, én is diplomás vagyok és műveltségben, értelmi szintben hozzám hasonló társat szeretnék. A neten pedig csak olyan diplomás társkeresőt találtam, ahol csak heteroszexuálisok kerestek párt maguknak.
25/F
"Azt hittem legalább valami mérnök vagy, aki ért is valamihez.
Közgazdász pff..."
Kíváncsi lennék, Neked milyen diplomád van, ha ennyire le tudsz szólni másokat!
"Sorstársként" mondom,hogy nem egyszerű ismerkedni. Neten mindig rizikós, mert bárki bármit állíthat magáról, tehet fel másokról készült képet stb. Az első személyes találkozó kávé, tea mellett, egy beszélgetés - szigorúan nyilvános helyen - sokkal többet mond el valakiről.
Amúgy többdiplomásként mondom: nem a diploma (és azok száma) számít!!!
Kimondott társkereső diplomás melegnek szerintem nincs.
Szerintem nincsen ilyen társkereső, de nem is feltétlenül tartom jónak az efféle elitizmust. Úgy értem , hogy ma már az, hogy valaki diplomás nem jelenti feltétlenül, hogy különösebben értelmes is lenne. Jobb esetben ahhoz ért valamennyire, amit tanult, de valamiféle "általános műveltség" sajnos már elég ritka dolog. Én is diplomás vagyok (szintén közgazdász), és hidd el, láttam elég "érdekes" embert az egyetemen...
És ezt annak ellenére így gondolom, hogy én is nehezen találok egy normális srácot :(
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!