Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha az ember egy elvált gyerekes pasi mellett találja meg a szerelmet?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 17:48
1/22 anonim válasza:
Nem baj, de akkor ne akarja, hogy az apa eltávolodjon a gyerekétől, ne szabja meg, hogy mennyi gyerektartást fizessen, ne mondja azt, hogy ha közös gyerekük van, akkor a pasi első gyerekének kevesebb jusson és ne hangolja a gyereket az anyja ellen. A legtöbb új feleség sajnos így viselkedik.
2/22 anonim válasza:
teljes mértékben egyetértek az első válaszolóval
3/22 anonim válasza:
detto. ezért szokott baj lenni mert az új nő a régi gyereket ki akarja semmizni.
4/22 anonim válasza:
Ha férfi az illető, akkor kissé furcsa.
5/22 anonim válasza:
Sokak szerint azért, mert az elvált gyerekes pasi vagy már eleve egy selejt, vagy egyszerűen egy gyenge jellem, amiért nem volt képes fenntartani a volt házasságát.Mit várnak tőlük alapon.
9/22 A kérdező kommentje:
1.elsősorban nálunk az a legnagyobb baj ,hogy nem engedtem őket csipszet enni,mert az én fiam sem ehet és most én vagyok a gonosz mostoha 2.itt bármikor feltesz az ember egy hasonló kérdést rögtön vita és lepontozás lesz
2011. márc. 15. 18:07
10/22 anonim válasza:
Az én férjemnek is van exfelesége és 2 gyermeke.
Engem nem zavar és nem is zavart soha,az exet annál inkább!
Utálja hogy most már az én férjem az aki a gyerekeinek az apja.
Kedves kérdező!Elsősorban az exeket zavarja az hogy újra szerelmes az aki valaha velük élt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!