Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki szerint egy ember mellett le lehet élni az életet? Félrelépés nélkül?
Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 20:27
2/16 anonim válasza:
Szerintem le lehet élni.DE ahhoz komoly kapcsolatnak kell lenni,és nem tininek.
4/16 anonim válasza:
igen, csak jól meg kell választani az illetőt és nem utolsó sorban aki választ, annak is érettnek kell lenni párkapcsolatra.
manapság sem a gondos megválasztás, sem az érettség megvárása nem divat.
5/16 anonim válasza:
Egyenes tiszta elme kell, kell mérlegeld amint annyira megismerted a párod. Én érdemesnek tartom, hogy kitartsak valaki mellett jóban rosszban ha kell, mert ez az élet rendje, egyszer jó egyszer rossz, de együtt könnyebb. Csupán azt nehéz megtalálni aki szintén igy gondolja.
6/16 anonim válasza:
Ige, van. Igaz én még csak 12 éve élek boldog házasságban félrelépések nélkül, de a nagyszüleim akik a haláluk napjáig imádták egymást majdnem 60 évet éltek együtt. Soha egyikük sem lépett félre.
7/16 anonim válasza:
ismerek olyat aki mellett le tudnám élni az életem. tudom a hibáit és az erényeit is.
Ő viszont nem engem akar, tehát lényegtelen. :D
8/16 anonim válasza:
Nem, egy idő után minden kapcsolat véget ér. Hogy miért vannak olyanok akik életük végéig együtt maradnak? Mert mindenhol azt hallották, hogy "Ez az élet rendje" :) Nő/32 vagyok és nem k****.
9/16 anonim válasza:
6-os. Vagy csak nem tudtál róla
10/16 anonim válasza:
Sokan vannak, akik úgy is együtt maradnak, hogy nem jó a kapcsolatuk, és nem is lépnek félre. Ettől függetlenül lehetséges kiegyensúlyozott párkapcsolatban élni egy életen át, de ahhoz kellenek a fentebb említett feltételek, plusz tenni kell a kapcsolatért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!