Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmaradnátok egy ilyen ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmaradnátok egy ilyen ember mellett?

Figyelt kérdés

El vagyok keseredve, és tanácstalan vagyok. Nekem az első kapcsolatom, 23 éves vagyok. A barátommal fél éve vagyunk együtt. De sokszor azt sem tudom, ez így egy igazi kapcsolat-e.

Soha nem mutatja ki az érzéseit, tényleg soha. Azt sem hallottam még tőle soha, hogy "hiányoztál". Nem fogja meg a kezem az utcán, és nem szeret csak úgy összebújni sem, hogy egyszerűen csak szeretgessük egymást.

Nagyon sokszor egy haverjának érzem magam, mert úgy bánik velem.

Azt is érzem, hogy képtelen őszinte lenni hozzám. Ha valamit nyíltan meg akarok vele beszélni, csak terel, mintha neki nem is lenne fontos, hogy felnőtt emberek módjára beszéljük meg a problémákat kettőnk közt, és ne találgatni kelljen, ami a másik fejében van.

Sokszor a szabad idejét se fordítja rám úgy, ahogyan én várnám. Van, hogy nem látott egy hétig, de a szabad napján (ő már dolgozik), fáradtságra hivatkozva nem akar velem találkozni, pedig neki egy tapodtat se kellene menni, én elmennék őhozzá.

Most azt érzem, hogy hiába szerettem meg nagyon az ismerkedéskor, és sok más tulajdonsága miatt, de a viselkedése elbizonytalanít.

Van értelme ennek? Én szeretem, de azt érzem, hogy ő nem mutatja ki a szeretetét, nem őszinte velem, és ha bajom lenne, úgy Isten igazában úgysem számíthatnék rá.

2012. márc. 18. 08:06
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Ennek a kapcsolatnak így semmi értelme. Egyoldalinak tűnik az egész. Beszéltél már vele erről? Szerintem üljetek le, beszéljétek meg ezt az egészet és ha nem változik semmi, akkor hagyd ott. Hidd el találsz sokkal jobbat! :)

18/L

2012. márc. 18. 08:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyni kell a francba.Fiatal vagy,lesz másik. Én nem pazarolnám az ilyenekre az időt..

Azért,előtte még talán beszéld meg vele,hátha...

17/F

2012. márc. 18. 08:59
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Valami komoly error van.
2012. márc. 18. 09:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Amit leírtál az alapján semmi értelme folytatnod, de én annak se látom értelmét hogy leüljetek beszélni, mert nem változna semmi csak rámenne újabb fél évet amíg abban reménykedsz h megváltozik. 35F
2012. márc. 18. 09:33
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Dobd ki ne vesztegesd rá tovább az idődet, mikor találhatsz 100x figyelmesebb, kedvesebb srácot is akinek te leszel a mindene!

Nem éri meg egy ilyennel szenvedni.

2012. márc. 18. 09:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se vesztegesd az idod beszelgetesre. Ha visszaolvasod amit irtal,te mit tanacsolnal magadnak?
2012. márc. 18. 10:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Ennek így semmi értelme.Én szakítanák.
2012. márc. 18. 11:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen valami gondja, problémája, ami miatt magába fordult?

Ha nincs erről szó, akkor biza nincs értelme a kapcsolatnak.

2012. márc. 21. 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Bár mi nem tudjuk mi minden történt köztetek, sem téged, sem őt, sem a kapcsolatot nem ismerjük, csak olvastunk egy részletet DE...Olvastunk egy részletet, amiből nekem az jött le, hogy egy 23 lány nagyon szeret valakit akinél nem épp ilyen mértékű vagy másképp nyilvánul meg a dolog.

Maga a tény, hogy kiírtad, sugallja, hogy bizonytalan vagy hiába szereted, nem vagy boldog és változtatni szeretnél CSAK nem mersz vagy még nem mersz.

A szíved mélyén te is nagyon jól tudod, hogy mit kellene tegyél, esélyt adni magadnak, hogy boldog legyél. Bár nem ismerlek érzem, hogy nem vagy az.

Gondolkozz, mérlegelj és dönts.

Szerintem Te is tudod mit kell tegyél.

Sok sikert, kitartást.

2012. márc. 21. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!