Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát nem kiábrándító, hogy a szép lányok utálatosak jellemre a csúnyák meg kedvesek, de nem vonzóak? Így mégis hogyan találja meg az ember a párját, hogyan legyen boldog?
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 15:54
1/15 Pretty Ballerina válasza:
Megint skatulyázgatunk?
2/15 anonim válasza:
Fogalmam sincs melyik kategóriába tartozom, de belőled elegem van. Meg azokból is, akik ilyen kérdéseket írnak ki, napjában 25x.
Ne a nőket okold azért, mert neked nem jön össze.
4/15 anonim válasza:
Már ne is haragudj, mások szépnek mondanak de nem vagyok utálatos, nem vagyok elszállva magamtól! Mindenkivel kedves vagyok, tisztelettudó. Ne általánosíts.
5/15 anonim válasza:
Sokszor épp a csúnyák a legbunkóbbak.
6/15 anonim válasza:
Nem tudom hogy ki mennyire mond engem szépnek de 4 éve van párkapcsolatom (és még sokan megnéznek) szóval annyira nem lehetek csúnya. Utálatos meg pláne nem. Akkor mit keresne valaki mellettem 4 éve? És miért lennék minden haverjával jóban? És miért lenne h bárkivel jól el tudok beszélgetni, hülyéskedni?
7/15 A kérdező kommentje:
Csak a tapasztalataimat írtam le, de úgy látszk az igazság fáj...
2013. jan. 31. 16:06
8/15 anonim válasza:
Talán neked fáj ez a sületlenség.
Nem mi vagyunk egyedül, hanem te.
9/15 anonim válasza:
Milyen igazság? Jajjj istenem. Megint egy nagyokos akit pár "jó" csaj kikosarazott és akkor már mind szemét szar. Majd akkor írj már légyszi ilyen általánosítást ha a föld összes nőjét ismered. Köszike
10/15 A kérdező kommentje:
# 6/7
Épp ez az, az a ritka réteg, meg foglalt már, aki szép és érne is valamit jellemre, most nem a foglalt lányokról van szó, hanem a szinglikről...
2013. jan. 31. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!