Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy társasági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy társasági ember vagyok, sokan szépnek tartanak, kedvesnek vélem magamat, mégis egy srácnak se kellek?

Figyelt kérdés
már vagy 1 éve szakitottam a pasimmal,és azota nemvolt semmilyen kapcsolatom senkivel,régóta keresgélek pedig.sokat is változtattam magam ,edzek,csinos ruhákat hordok ,sok uj emberrel ismerkedek,de mégsincs semmi.sokszor ugyérzem h félnek tőllem a pasik.a baráti társaságban fiuk szoktak cukkolni h melyikőjükkel jönnék össze,mintha aztvárnák h adjak nekik egy jelet,mert nem mernek maguktol közeledni,vagy lehet ezt is csak beképzelem ,mi baj lehet velem?!
2013. máj. 13. 19:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Változtass a híreden.
2013. máj. 13. 20:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Lökj egy képet magadról :P
2013. máj. 13. 20:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy leszarnálak énis, mint az összes többi pali akiket állítassz, ohy ezt teszik. Egyszerüen hiába tetszik nekem eyg nő, még ha esélyesnek is érezném alapból emberi minőség alapán magam, akkor sem! szólítanám le,ha az érdeklődés megfelelő módját nem mutatja felém.

Alap,hogy a jó nők mindig foglaltak. Ez 10 ből 9 esetben így van. Akik eddig tetszettek, mind nagyon palival volt. Ennyi. Ez rögzül egy idő után a jellemedben, és egy idő után már nem is akarsz találgatni, hogy van e faszija vagy nem, rálegyintesz és kész. Majd ha a nő jelez, akkor lesz valami. Én már régóta így állok ehhez hozzá és kész.

Azok a nők meg, akik semmit nem jeleznek,mert elvárósak, kukák, azokról nagyon szeretik feltélelezni, hogy foglaltak, és nem nézik jószemmel, ha zargatják őket. Így nincs miről beszélni.

Így ezek az ilyenféle nők maradnak a nyomulósokra, akik jelzés nélkül is ha törik ,ha szakad odamásznak a nők nyakába. Vannak olyanok /pl. én/ akik nem ilyenek. Ennyi.

Sejthető, hogy te végig ilyen hozzáállású férfiakkal vagy körbevéve ahol te tartózkodni szoktál.

Az is lehet,hogy van nőjük, akit egy fokkal jobban bírnak nálad, attól függetlenül,hogy te is tetszel nekik. Ezért inkább hagynak a francba.

2013. máj. 13. 20:43
 14/16 anonim ***** válasza:

",mintha aztvárnák h adjak nekik egy jelet,mert nem mernek maguktol közeledni,"

-talált, süllyedt

F19

2013. máj. 13. 20:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Valamit rosszul csinálsz
2013. máj. 13. 22:34
 16/16 anonim válasza:
Mert általába az ilyen csili vili lányok hatalmas k..vak és a legtobb férfi csak b...ni akarja. Ès akkor jön a sok lány,hogy jaj a fiuknak csak arra kellek ,közbe facebookon posztolgatják a fürdõruhás melet kitevõs képeket.
2013. aug. 17. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!