Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy szedtétek össze magatokat egy kezdeményezéshez?
Én is inkább csak várok,meg szemezek,meg próbálok közek kerülni,hátha legalább beszélünk egymással.
14/L
Amikor nem tudsz vagy félsz kezdeményezni, akkor csak arra gondolj, hogy lehet az az utolsó esélyed arra, hogy közeledj felé. Lehet ha nem hívod el valahova, aznap este valaki más elhívja, összejönnek, te pedig kiestél a kosárból.
Én a múlt nyáron ismerkedtem meg egy lánnyal aki annyira megfogott, hogy már ha csak rá is gondolok akkor kekezdek remegni😅
Alakuló félében voltunk, de utána inkább olyan érzés lett az egész, hogy ő ilyen szabad természet, és talán nem is érez semmit. Na mindegy, mivel messze járok egyetemre, tudtam hogy akkor látom őt utoljára legalább 2 hónapig. Viszont körül néztem, ott volt anyám, nővérem, de még az apám is 😅
És róluk azt kell tudni, hogy velük a kamaszkor arról szólt, hogy ki lett figurázva meg túlreagálva amikor pl elkezdett nőni a bajuszom. Ezeken csámcsogtak hónapokig, már szinte torzszülöttnek éreztem magam, mert annyira belé adták, és ezzel szekáltak. Egy lány dolgot tuti nem felejtenének el egy életre sem...
De hát kit érdekel, itt áll velem szembe életem szerelme, és nem látom őt hónapokig:D
Szóval erőt vettem magamon, jó erősen magamhoz öleltem és adtam neki két puszit az arcra. Ami egyébként nem volt új, hisz egész nyáron ölelkeztünk, fogta a kezem, aludt is már az ölemben, puszit is adott már... Csak már kicsit eltávolodott és próbáltam a tudtára adni, hogy azért jobban tetszene a szorosabb kapcsolat😅
Nővérem már vágta a pofákat, alig várta hogy majd ezen lovagoljon. Foglalkozhatnának a saját életükkel.
Ha te is ilyen helyzetben vagy, semmiképp se habozz, mert elúszik a dolog :/
Mindig az lobogjon a szemed előtt, hogy lehet mindjárt idejön valaki és megteszi azt amit neked kéne. És lám el is sétál a lánnyal/fiúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!