Betegen mit szedtetek?
Figyelt kérdés
Kb egy hete beteg vagyok, torkom es a tudom is faj alapbol hat meg ha kohogok. Gyogyszert nem merek, csak forro teat meg multivitamin pezsgotablettat iszom. Haziorvoshoz meg nem mentem mert meg sem vizsgal soha,meg aztmondta multkor hogy a xilox nem art a babanak, en mashogy velekedek a gyulladascsokkentokrol. Fel eljszaka fent voltam nem birtam aludni mert fajt a tudom, ha megis elaludtam 20perc mulva ebredtem es jarkaltam teat melegiteni.
14hetes vagyok
2018. jan. 3. 10:46
1/2 anonim válasza:
Én a helyedben elmennék dokihoz . Az ,hogy máshogy vélekedsz a gyógyszerekröl mint ő más dolog. Viszont egy komolyabb betegség árthat a picinek . Nekem igy indult a megfázásom ahogy leirtad de hála istennek már helyre jöttem . Én voltam közben orvosnál azt mondták amíg lázam nincs nem valószínű,hogy komolyabbb baj van ( a megnyugtatásomra tökéletes volt ) . Sok tea és pihenés + vitaminok mellett helyre jöttem pedig utálok minden ilyesmit .Ha nem.muszáj nem szedek semmit sem :)
2/2 anonim válasza:
Hát sajnos nem sok mindent tehetsz tea vitamin az oké de ne forrón idd a teát hanem melegen! Esetleg gőzölj. Tengervizes orr sprayt használhatsz ha szükséges. Ha lenne lázad akkor esetleg algopyrin panadol és benuron ami szedhető. Most hirtelen ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!