Szedtek/szedtetek-e terhességetek alatt magnéziumot? Milyen okkal, milyen dózisban, melyik fajtát, és a terhesség hányadik hetéig.
Magne b6-al kezdtem de 3x2 se ért semmit. Így aztán vettem magnesium citricit (amit vegul megtudtam h receptre íratható és úgy még annál is olcsóbb) ebből elég napi 1-2 szem mert nagyon jo felszívódású ,mint pl a magnerot és a magnosolv.
Azért szedem ,h ne keményedjek és görcsöljek,meg kis mertekben megelozi a koraszules lehetoseget.
Én most vagyok 30hetes ,az orvos azt mondta hagyjam abba vagy csak 2 naponta 1 szemet szedjek a 37.héttől mert nehezítHET a szülésen.
Na igen a megnesium citrici is se valik be mindenkinek.:(
Pedig eleg jo arba van.
Amikor elfogyott hetvegere en nagyon szenvedtem , akkor magnerotot talaltam itthon de nekem meg az nem volt jó.
Sztem tapasztald ki kerdezo de semmikepp se magne b6ot szedj
A kezdetektől fogva nagyon görcsölök, 11 hetesen be is véreztem, és majdnem elvetéltem miatta.
Először 3×2 MagneB6-tal kezdtem, majd jött hozzá No-spa.
Miután nem használt a Magnosolv-ot kezdtem el inni, de hasmenést csinált.
Most Magnesi citricii-t szedek általában 3×2-t, ha görcsösebb napom van, akkor 3×3-at. Így most nincs gond.
Kezdetben magneb6-ot, magnesii citrici (így írják?) és magnerotot, de marokszám sem enyhítettek a görcsökön, húzódáson, éjjeli lábikrafájdalmon.
Utána rátaláltam a magnosolvra, az végre hatott. Napi 1-2 tasak. Ha kimaradt, rögtön panaszom volt. 38. hét közepén spontán burokrepedéssel szültem, akkor még nem hagytam abba, csak terveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!