Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, neztek mindig csak a vékony lányok jönnke be, akik olyanok mintha a katalógusból szedtétek volna ki őket?
Haaaat ez igazából nem kövér. Mondjuk en 175 vagyok es 60kiló, de szerintem ez nem vészes.
17f
Én egyszer beleszerettem egy lányba,akivel az egész úgy indult, hogy barátkoztunk,mivel baráti társaságba mutatták be.egy évig jól elbulizgattunk,majd egyre többet beszélgettünk,egyre inkább elvonultunk a társaságtól ha már beszélni akartunk.
Szögezzük le,nem volt az esetem,volt rajta fölösleg,bár nem vészes,mégis megfogott a személyiségével. Végül azon kaptam magam,hogy totál beleszerettem.Alig vártam h buliba találkozzunk.
Úgy viselkedtem mint egy hisztis kisgyerek ha nem láthattam :D
Szóval..
Maximum a kezdet könnyebb ha jól néz ki az ember,de a belső értékek sokkal fontosabbak.Én is csak akkor eszméltem fel erre,amikor megtörtént ez az eset végül.
Nem.
A disznó is akkor jó ha van rajta hús...
Persze ha lehet akkor azért ne igyekezzen az én súlycsoportom fölé kerülni...
-------
Mit nézek meg először egy lányon?
Az arcát, a haját, aztán majd kiderül, hogy leragadok ez az arcánál mert annyira cuki vagy tudok-e tovább haladni, hogy testre jól tartja-e magát vagy se.
Nekem kifejezetten nem jönnek be a vékony lányok, hanem inkább a sportosabbak és a teltebbek ^^ Szóval a te alakod teljesen jó :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!