Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem magam szánalmasnak ettől vagy ti is így éreznétek magatokat?
Minden délután mikor megyek haza a suliból látok egy lányt a buszon. Mivel elég tömött szokott lenni a busz, az hittem nem szokta észre venni amikor stírölöm. De most szünetben is láttam, mivel sokkal kevesebben voltak ezért én is rájöttem hogy észre vette. Oda jött hozzám a kapaszkodóhoz és csak annyit mondott hogy: “Remélem más lányokat kifinomultabban stírölsz, mert van aki azért ahogy engem szoktál pofon vágna!” Én nevetett. Nos meg kell hagyni sajátos “leszólítás” volt de mégis milyen ciki amikor a csaj szólít le téged?
Már tudom hogy hogy van fenn Fb-n de most mit csináljak?
De cuki már :D
Semmi baj nincs vele :)
Menj oda hozzá
"Tudod bőske más lányokat meg szoktam dugni esetedben még nem sikerült eldöntenem h megérsz e egy patront"
Ez nem lepcses szájúság, nekem bejött és nem volt ez felvágós menő duma, csak humoros. Lehet neked nem jött volna be de mindenki más kedves #5.
Szóval szerintetek mit csináljak ezek után?
Hát ha neked ez a kedvesség, akkor hajrá.
Én inkább keresnék helyette egy kevésbé tahó nőt.
Sztem kolcsonos a vonzalom! Ha ne jonnel be neki akkor nem szolt vopna hozzad vagy elalazott volna a.gcibe
Bocsi a fohalmazaaert de kicsit reszeg vagyok de oazinte legalabb xddds
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!