Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzem magam szánalmasn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem magam szánalmasnak ettől vagy ti is így éreznétek magatokat?

Figyelt kérdés

Minden délután mikor megyek haza a suliból látok egy lányt a buszon. Mivel elég tömött szokott lenni a busz, az hittem nem szokta észre venni amikor stírölöm. De most szünetben is láttam, mivel sokkal kevesebben voltak ezért én is rájöttem hogy észre vette. Oda jött hozzám a kapaszkodóhoz és csak annyit mondott hogy: “Remélem más lányokat kifinomultabban stírölsz, mert van aki azért ahogy engem szoktál pofon vágna!” Én nevetett. Nos meg kell hagyni sajátos “leszólítás” volt de mégis milyen ciki amikor a csaj szólít le téged?

Már tudom hogy hogy van fenn Fb-n de most mit csináljak?

2020. jan. 4. 19:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%

De cuki már :D

Semmi baj nincs vele :)

2020. jan. 4. 19:31
 2/13 anonim ***** válasza:
29%

Menj oda hozzá

"Tudod bőske más lányokat meg szoktam dugni esetedben még nem sikerült eldöntenem h megérsz e egy patront"

2020. jan. 4. 19:36
 3/13 Magic ***** válasza:
68%
Tök cuki :D Én örülnék egy ilyen helyzetnek
2020. jan. 4. 19:38
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Jogosan érzed magat szánalmasnak.
2020. jan. 4. 19:53
 5/13 anonim ***** válasza:
39%
Kerüld nagy ívben az ilyen lepcses-szájú némbereket, mert ez csak romlik az idő folyamán. Keress egy szelíd, kedves csendes lányt, és udvarolj neki.
2020. jan. 4. 20:37
 6/13 A kérdező kommentje:

Ez nem lepcses szájúság, nekem bejött és nem volt ez felvágós menő duma, csak humoros. Lehet neked nem jött volna be de mindenki más kedves #5.

Szóval szerintetek mit csináljak ezek után?

2020. jan. 4. 20:50
 7/13 anonim válasza:
100%
Ha tényleg tetszik,én a helyedben elhívnám randira. Valószínűleg azért szólított meg,mert bejösz neki.
2020. jan. 4. 21:03
 8/13 A kérdező kommentje:
#7 Tényleg így gondolod? Bejönnék neki?
2020. jan. 4. 21:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha neked ez a kedvesség, akkor hajrá.

Én inkább keresnék helyette egy kevésbé tahó nőt.

2020. jan. 4. 21:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Sztem kolcsonos a vonzalom! Ha ne jonnel be neki akkor nem szolt vopna hozzad vagy elalazott volna a.gcibe

Bocsi a fohalmazaaert de kicsit reszeg vagyok de oazinte legalabb xddds

2020. jan. 4. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!