Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha barátnőm más fiúkkal találkozik?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt és az utóbbi 1-2 hétben eléggé megváltozott a viselkedése is, más mint régebben volt. Neten megismerkedett egy fiúval, aki találkozni akar vele, barátnőm meg belement. Tudja, hogy nagyon féltékeny vagyok, ezen probálok is változtatni, de akkor sem tetszik, hogy egy ismeretlen fiúval találkozik, meg más fiúkkal is szokott néha. Régebben nem voltak ilyen problémák. Emellett érzem, hogy szeret, de már nem teljesen olyan, mint régen.2019. okt. 9. 15:45
31/33 anonim válasza:
Én vagyok az egyetlen, aki megvédi a lányt?
5 hónapja vagytok együtt, az nem olyan hosszú idő...
A fiúval barátkozhat, nem? Nem tilthatod meg neki, hogy ne tegye. Normális ha van fiú barátja is. A lány barátai nem számítanak, ugye? Ha lányokkal találkozna akkor az nem zavarna, ugye? Még mindig lehetne a barátnőd biszexuális.
Érzed, hogy szeret. Akkor mégis mi a bajod?
Nem bízol a párodban. Ez probléma.
Nekem nagyon rosszul esne ez a mennyiségű bizalom hiány.
Esetleg tervezetek egy bandás találkozót, ahol megismered ezt a fiút.
Ha a lány nem akarja az jogos, mert az ő barátja.
32/33 A kérdező kommentje:
Vannak fiú haverjai is, azon nyílván nem vagyok annyira kiakadva, mert régen ismeri őket. Pont ezért nem értem, miért ismerkedik új fiúkkal. De rájöttem, nincs értelme féltékenykedni. Ha szeret, úgyse csinál olyat, amit nem kéne.
2019. okt. 14. 13:40
33/33 A kérdező kommentje:
És csak az a "bajom", hogy nagyon megváltozott a viselkedése. Személyesen nem, csak mikor írunk. De ezt sikerült nagyjából megbeszélni.
2019. okt. 14. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!