Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha barátnőm más...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha barátnőm más fiúkkal találkozik?

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt és az utóbbi 1-2 hétben eléggé megváltozott a viselkedése is, más mint régebben volt. Neten megismerkedett egy fiúval, aki találkozni akar vele, barátnőm meg belement. Tudja, hogy nagyon féltékeny vagyok, ezen probálok is változtatni, de akkor sem tetszik, hogy egy ismeretlen fiúval találkozik, meg más fiúkkal is szokott néha. Régebben nem voltak ilyen problémák. Emellett érzem, hogy szeret, de már nem teljesen olyan, mint régen.
2019. okt. 9. 15:45
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt az idő, hogy tovább lépj. A dolog úgy fest, hogy a barátnőd Rád unt, de amíg nem talál új partnert, addig talonba tart Téged. Ne fogadd el a "Ha nincsen ló, jó a szamár is" szerepet, és keress olyan lányt, akit nem érdekelnek más fiúk, csak Te!
2019. okt. 9. 16:01
 2/33 A kérdező kommentje:
Majd megbeszélem vele személyesen a dolgot. Ha nem képes változtatni, akkor szerintem nincs értelme folytatni.
2019. okt. 9. 16:08
 3/33 A kérdező kommentje:
Szokta mondani, hogy szeret, meg múltkor is meglepett egy ajándékkal, ezért már nem tudom, mit higyjek.
2019. okt. 9. 16:16
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért mondja, hogy szeret, mert egyelőre nem talált más helyetted, addig meg nem akarja, hogy lelépj. Csúnya játék.
2019. okt. 9. 16:21
 5/33 anonim ***** válasza:
Ő mit mond erről?
2019. okt. 9. 16:35
 6/33 A kérdező kommentje:
Ő azt állítja, hogy engem szeret, de nem tudom ez mennyire igaz. Egyébként találkozásnál olyan volt, mint régebben, csak akkor más egy kicsit, mikor csak írunk. Azt is mondta, hogy nem csalna meg. Leginkább a fiúkban nem bízok.
2019. okt. 9. 17:15
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
#6: De te magadban és a lányban sem bízol.
2019. okt. 9. 17:25
 8/33 A kérdező kommentje:
Magamban tényleg nem bízok, és a barátnőmben sem tudok teljes mértékben megbízni. Tényleg nem értem miért akar találkozni egy szinte ismeretlen fiúval. Igaz a fiú akarja inkább. Legalább elmondta, és nem titokban találkoznak.
2019. okt. 9. 17:30
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
#8: Magyarán szólva ez a kapcsolat tönkre fog menni a fiú nélkül is
2019. okt. 9. 17:46
 10/33 A kérdező kommentje:
Eddig megbíztam benne, mert régen nem volt ilyen, viszont mindig is féltékeny típus voltam. Viszont azóta már nem féltékenykedek annyit, de nekem ez az ismeretlen fiú sok.
2019. okt. 9. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!