Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni emo fiúkkal?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a stílusirányzat és az eko fiúkkal nem tudok betelni.
Olyan egyediek és különlegesek.
Hol tudnék emo fiúkkal ismerkedni?
16/L
2019. aug. 28. 13:24
1/13 anonim válasza:
Jézusom olyanok még vannak??? Azthittem, olyan 2010 körül kihaltak XD
2/13 anonim válasza:
Ja marha "egyediek", mindegyik ugyanúgy néz ki :"DD
3/13 anonim válasza:
Nem haltak ki, csak kevesen vannak. Célirányosan meg kell keresni őket, máshogy nem megy.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. aug. 28. 13:33
5/13 anonim válasza:
Tumblr
Vagy menj el egy My Chemical Romance koncertre, ott tuti tudsz ismerkedni!!
JA VÁRJ!!!! 6 éve felbomlott az együttes:/
6/13 anonim válasza:
Én is leginkább a koncerteket mondanám. Esetleg településtől függően az éjszakai társaságok között
7/13 anonim válasza:
2016ban a helyes emo palik kihaltak.
8/13 anonim válasza:
Én ma láttam egy cuki emós srácot a Batthyányi téren😂 tudom ezzel nem segitek de na. Mindenhol vannak.
9/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon sokan mondták nekem,hogy az emok "kihaltak".
Itt a kommentek között is.
2019. aug. 28. 18:51
10/13 anonim válasza:
Mordorban nézelődtél már? De ha kell lefogyok 40kilóra befestem mindenem feketére és eljátszom, hogy depis vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!