Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet ismerkedni emo fiúkkal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni emo fiúkkal?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik ez a stílusirányzat és az eko fiúkkal nem tudok betelni.

Olyan egyediek és különlegesek.

Hol tudnék emo fiúkkal ismerkedni?

16/L

2019. aug. 28. 13:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

As far as i know, az emo-ság legnagyobb védjegye az a depresszió, sajnos ez bennem is megvan és tudod mi nem vagyok? különleges, eredeti vagy épp érdekes, ellenben rohadtul negatív, nem igazán vannak céljaim, nem tudom hogyan tovább, és hogy lesz-e valaha kb bármi belőlem egy lelki roncson kívül. Lehet velem van a baj, de ez kicsit sem attraktív, sem pedig szerethető, mármint ja lehet jó lenne ha megismernék valaki talán meg boldog is lehetnék vele, ugyanakkor annak is fennáll az esélye hogy csak lerántom őt is a mélybe annyit meg nem ér az én boldogságom, tökmindegy milyen szar az életem én túlélem, mások meg élik ez életüket boldogan.

Ui.:Ahogy azt a válaszom időpontja is jelzi, nem épp megy jól az alvás, azaz nagyon fáradt vagyok, az ebből fakadó helyesírási vagy más hibákért bocs. 17/f

2019. aug. 29. 02:45
 12/13 A kérdező kommentje:
#11 nagyon sajnálom
2019. aug. 29. 08:15
 13/13 anonim ***** válasza:
74%
Nincs miért, kida hozzászoktam már, na meg azt a vak is látja hogy ezen ha valaki akkor én tudok majd változtatni ami jelenlegi körülmények közt minimum 1 év hogy egyáltalán el tudjak indulni valamerre de onnantól kezdve talán először az életemben rajtam fog múlni hogy merre megy az életem, kezdetnek valszeg majd eltakarodok Németországból mert azzal a beszédhibával amim nekem van sok jövőm itt nincs, éves kint létem óta 3 emberrel találkoztam aki kind of megérti amit mondok, abból 2 egy olyan kórházban volt ami erre a születési rendellenességre szakosodott, ebben csak az még külön vicces hogy a logopédus nem volt köztük-_-. So jah, sok szerencsét találni egy emo srácot magadnak.
2019. aug. 30. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!