Hol és hogyan van lehetőségem meleg fiúkkal ismerkedni?
Én bi vagyok, és higgyétek el, hogy ha választhatnám, akkor inkább normális dolgoknál maradnék és a lányokkal foglalkoznék.. De többször próbálkoztam már és maximum 1-2 hét után olyan szinten megunom a lányokat, hogy utána rágondolni is rosszul esik..
A fiúkkal (sajnos) más a a helyzet.. Viszont ezzel az a probléma, hogy komolyabb kapcsolatra sehol nem találni fiúkat.. Tehát internetes társkeresőn a 90% alkalmit keres, vagy 40 feletti, vagy 300 km-re lakik... Tehát én nem hiszem, hogy nem lenne a közelben korombeli fiú, akinek hasonló elvárásai lennének, mint nekem..
Eljárok szórakozni, satöbbi, de nem közeledek fiúkhoz, mert zsákbamacska, hogy vagy összejön, vagy tönkreteszi a szociális életemet..
Mit tehetnék?
/Ez nem hirdetés, szóval ne írjatok../
16/F
Homofób válaszok nem érdekelnek, de ha neked jó érzés gyűlölködni, akkor nyugodtan, néha egészséges..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!