Hogyan mondjam meg a meleg barátomnak, hogy beszélhet róla?
A kérdés elég hülyén hangzik, de így van. Van egy férfi ismerősöm, aki valószínűleg meleg. Sosem illett a fiúk közé, aztán megismerkedett egy férfival- most állítólag barátok, de abszolút "túl a barátságon". Sokkal inkább úgy viselkednek, mint a szerelmesek, ragaszkodnak egymáshoz, sokkal mélyebb a kapcsolatuk, mint a haverkodós férfi barátságoknak.
Vannak meleg ismerőseim, látom, hogy hasonlóan éli meg a dolgokat, hasonlóan reagál. Nagyon sajnálom, mert rettenetesen magányos ettől. Nyilván nem azt várom, hogy lobogtassa a melegségét valahol, hanem hogy legalább beszélni tudjon róla, véleményt kérni. Más meleg ismerőseimmel is úgy vagyunk, hogy nyílt titok, ezért nem célozgatunk a házasságra, eltűrjük, ha nem hozza el a párját, nem ugratjuk még véletlenül sem.
Látom a srácon, hogy nagyon nagy feszültség van benne, mert nem tud beszélni a "barátjáról". A múltkor veszekedtek, mint a szerelmesek, és én sem tudtam igazán jól megvigasztalni, mert tettetem kellet, hogy csak barátok.
Szerintem sokkal könnyebb lenne a srácnak, ha beszélne róla. Ha nekem elmondaná, ezzel feljogosítana arra, hogy segítsek, kiállnék mellette, de a derült égből mégse kérdezhetem meg, hogy "Gondoltál rá, hogy meleg vagy?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!