Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg rámenős barátomnak hogy újabban inkább a lányok felé hajlok?
Figyelt kérdés
Tegnap este is nagyon megb@.szott, de már kezdem nem élvezni vele annyira. Mindig kérdi hogy mi a baj, de nem merem mondani neki mert félek hogy elver. ráadásul nagyon nagy is van neki 23/6 és az én berendezésem ezt már nem is nagyon bírja. Mit tegyek? Lányokat zavarná ha tudnák hogy pasi duhgott eddig és fel se áll a farrkam nekem?2015. okt. 29. 02:29
1/9 A kérdező kommentje:
Elnézést rossz kategóriába írtam.
2015. okt. 29. 02:34
2/9 anonim válasza:
hát, nem vagyok otthon a témában de ha találsz egy megértő lányt aki meg kedvel és te is őt, vagy már régóta ismered akkor szerintem meg fogja érteni még ha nehezen is fogadja el eleinte
3/9 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele hogy amiről nem tud az nem is fáj nem feltétlen kell tudnia ha esetleg beszerzel egy barátnőt.
Mert a mai világban mindenért lenéznek szinte és egy cseppet sem megértő a nagy részük.
Am hiába gondolod azt hogy nem áll fel.. egyszerűen nem neked találták ki a melegséget, ha esetleg beszerzel egy bnőt akkor megváltozhat a hormon háztartásod és nem lesz ott gond.
De egyszerüen mond meg hogy már nem érzed úgy hogy meleg vagy.
4/9 anonim válasza:
Félsz hogy elver? Miért verne el? Mert nem sexelsz vele? Uh... Jól értem, te is pasi vagy???
5/9 anonim válasza:
Már előre sajnálom azt a lányt, aki veled össze fog jönni.. Ha magadat nem tudod megvédeni, akkor majd egy asszonykát, hogy akarsz?
7/9 anonim válasza:
Nő vagyok, engem nem zavarna,de lehet jobb lenne,ha hallgatnal róla az uj baratnodnel, mert nem mindenki egyforma.Attol fugg milyen beallitottsagu.
8/9 anonim válasza:
Nyugi már mindenkinek ! Kamu kérdés. XD
De elméletileg értelmezhető és a válasz: Takarodj a tehén farához te kis b*zi !!!
( Akarom mondani, a bikáéhoz )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!