A melegek mit gondolnak a "meleg" szóról? Nem tartják "idióta" kifejezésnek?
Figyelt kérdés
Biztos megvan a szó története meg az oka, hogy miért így mondjuk, de nem fura érzés, ah valaki ezt magára mondja? Nem hangzik röhejesen? Bocs, ha valakit megbántok, de egyszerűen ezen töröm a fejem (nem, nem ez a legnagyobb problémám), hogy az, aki meleg, az mennyire érzékeli a szó első jelentését, amikor kimondja?2015. okt. 27. 23:24
1/7 anonim válasza:
a meleg szó arra utal,hogy túlfűtött tehát melegebb érzelmeket/vágyakat érez valaki egy azonos nemű iránt.
2/7 anonim válasza:
Hát valamilyen módon muszáj kifejezni ezt a dolgot.
Nem tudom, mégis milyen válaszra számítasz :)
Mégis csak jobb, mint a b*zi :D
3/7 A kérdező kommentje:
Én olvastam már olyat, ahol egy meleg b**zinak hívta saját magát. Az átment szitokszóba, de hangzásilag nem lenne rossz.
És van olyan meleg ismerősöm, aki meg sosem mondja ki ezt a szót, inkább körülírja.
Első: érdekes, és ezt hol hallottad?
2015. okt. 28. 12:48
4/7 anonim válasza:
Van, akinek ez kellemetlen, de van aki ezt jobban tudja kezelni és elfogadni. Szerintem ezért.
5/7 A kérdező kommentje:
hát értem, köszi.
2015. okt. 28. 15:57
6/7 anonim válasza:
Nem vagyok meleg, de nem értem, miért lenne idióta ez a kifejezés. Rengeteg többjelentésű szavunk létezik, nem a meleg az egyetlen ilyen. Ha valaki például egy villanykörtéről beszél, akkor hülyén kell, hogy érezze magát, mert esetleg másnak (vagy saját magának) a körte szóról elsődlegesen egy gyümölcs jut eszébe? A szövegkörnyezetből teljesen nyilvánvaló, hogy ki miről beszél konkrétan, amikor a meleg szót használja.
7/7 A kérdező kommentje:
De ezt mondhatod magadra vonatkoztatva, és ettől furcsább.
2015. okt. 28. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!