Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiúkkal találkozik a barátnőm. Mit tegyek?
Az, hogy valakinek vannak fiú barátai, aki lány, az még nem ok a féltékenykedésre. Viszont ez a tapizós dolog nekem is sok lenne. Ezt egy barátnak nem engedném meg. Mondd el a lánynak, hogy téged mennyire nagyon zavar, hogy tapizzák. Vagy mondd neki, hogy ha annyira jó barátok ezekkel a fiúkkal, menjetek el közösen valahova, mert szeretnéd őket megismerni, tudni akarod, hogy kik a szerelmed barátai. Ezt megértheti, ha tényleg csak barátságról van szó.
A fürdőruhán meg ne akadj ki. Strandon is sok mindenki látja a csajt bikinibe.
Hogy lehetsz ennyire féltékenykedő'-.- Bízz már benne, könyörgöm.
13 évesen aztán sok mindent csinálhat... Pl félreb@$zhat. Ó várj, mégsem-.-
Szia!
Érthető, hogy féltékeny vagy a sok fiúbarátja miatt, bár nem hiszem, hogy aggódnod kéne. Az hogy látta az egyikük bikiniben... Elmegy a strandra, vagy 100 ember látni fogja.. Egyébként, hogy látta bikiniben?
Mindegy is, még ez sem olyan nagy gond, de érthető az aggodalmad.
A fenti dolgok miatt még nem kell annyira féltékenykedni, de a tapizás..
Mégis hogy/hol tapizza? Meg mit értesz a "tapizza" alatt? Szerintem egyébként ez tényleg sok, kérd meg a baratnődet, hogy állítsa le a fiút.. Ha nem állítja le akkor meg megfontolhatnád a szakítást. Tudom, tudom, nem akarsz szakítani.. DE ne legyél papucs. Oké, még nem nagyon tud megcsalni ebben a korban (úgy értem hogy lefekszik valakivel vagy megcsókolja), de mi lesz késöbb (ha együtt maradtok)? Mindig elnézed neki? Bocsi, nem akartam a falra festeni az ördögöt, de ez is lehetséges. Ha meg úgyérzed, nem őszinte veled, akkor üljetek le, beszéljétek meg!
Remélem segíthettem!
"ez miatt".....EZ. Komolyan magánhangzóval kezdődő szó elé...
Amúgy meg te is beszélgess/találkozgass lányokkal. Ennyi.
Még most -alakulóban- vagytok,és próbálgatjátok az életet.Ez ilyenkor még természetes.
Egyenlőre komoly kapcsolatban ne legyetek.
Te is leskelődj és hadd járja ő is az útját.
Aztán majd kialakul az.
Legyél türelmes és figyelmes.Ha ő valóban téged akar,akkor melletted marad úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!